on
μπρουσκο, mprousko
Μπρουσκο η σειρά του ΑΝΤ1 που ξεκίνησε τη σεζόν 2013-2014.

Μια δραματική, κοινωνική σειρά που στόχο έχει να δείξει πως η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Πολλές και διαφορετικές οι ιστορίες, ιστορίες που βασίζονται στην πραγματική αγάπη, την ζήλια, την έχθρα και τα συμφέροντα, τον πόνο και την εγκατάλειψη. Οι διαφορετικές ιστορίες των πρωταγωνιστών είναι και αυτές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του εκάστοτε τηλεθεατή.

Από την μια πλευρά ο Σήφης με την Μελίνα, η Βασιλική με τον Μηνά, ο Ματθαίος με την Αναστασία, ο Διαμαντής με την Δάφνη και ο Αχιλλέας με την Ευρυδίκη. Όλοι τους ζευγάρια στην αρχή μα η ζωή θα παίξει διαφορετικά παιχνίδια.

Και πως ξεκινά η σειρά; Η Μελίνα παντρεύεται με τον Σήφη αλλά περνά το βράδυ πριν το γάμο της με τον Αχιλλέα, τον οποίο και θα αγαπήσει. Άλλωστε η σχέση της με τον Σήφη δεν είναι και τόσο καλή μιας και αυτός έχει ένα παιδί που της κρύβει. Στον Αχιλλέα βρίσκει όλα όσα δεν της έδωσε ο άντρας της.

Ο Ματθαίος ήταν μαζί με την Αναστασία αλλά την άφησε λίγο πριν τον γάμο κάτω από πιέσεις που δέχτηκε από την οικογένεια του. Η Αναστασία, αδελφή του Σήφη, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η ζωή της μετά αλλάζει ριζικά. Κλίνεται στον εαυτό της και μέσα στα μαύρα δεν εμπιστεύεται κανέναν. Μισεί τον Ματθαίο θανάσιμα αλλά δεν τον έχει ξεπεράσει όπως και αυτός εκείνη.

Ο Διαμαντής θειος του Σήφη και της Αναστασίας, ζει τις απόλυτες στιγμές με την γυναίκα του την Δάφνη αλλά την εγκαταλείπει με άσχημο τρόπο όταν μαθαίνει τι δουλειά έκανε αυτή στο παρελθόν. Δεν την ξεπερνά ποτέ και πάντα θα την αναζητά.

Ο Μηνάς και η Εύα, διαφορετικοί χαρακτήρες τσακώνονται συνέχεια μέχρι που στο τέλος θα έρθει και ο πραγματικός του χωρισμός.

Ο Αχιλλέας έχει παντρευτεί την Ευρυδίκη και μαζί κτίζουν το σπίτι τους. Την χωρίζει όμως για τα μάτια της Μελίνας και αυτή εξαγριώνεται, προσπαθεί από το διαζύγιο να βγάλει όλα όσα πιο πολλά χρήματα μπορεί, αλλά ποτέ δεν καταφέρνει να πετύχει τους κακούς της στόχους.

Άλλη ιστορία ο Νεκτάριος με την Χριστίνα, ενώ αυτός είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 3 παιδιά, αναζητά την παιδική του αγάπη που είναι υπηρέτρια του σπιτιού του. Αφήνει την γυναίκα του, αλλά στο τέλος επιστρέφει και πάλι πίσω σε αυτήν. Το Μπρουσκο έχει γυριστεί στην Κύπρο και την Κρήτη. Μαθαίνουμε τις παραδόσεις της κάθε περιοχής, βλέποντας τα όμορφα Χανιά.

Ο πολιτισμός των Κύπριων και των Κριτικών ενώνεται μέσα από το Μπρούσκο αφήνοντας μας κάθε φορά ένα γλυκό χαμόγελο… Πρόκειται για μια διαφορετική σειρά για τα ελληνικά δρώμενα, ασυνήθιστη εάν σκεφτεί κανείς το κόστος και την άριστη ποιότητα της δουλειάς. Άψογοι ηθοποιοί με δυνατές ερμηνείες, πώς να μην είναι άλλωστε αφού ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές είναι και ο σκηνοθέτης της σειράς.

Η σεζόν όμως αυτή πλησιάζει στο τέλος της και έτσι θα δούμε σύντομα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Μπρουσκο" που όλοι περιμένουν με τόσο αγωνία. Την ένωση του Ματθαίου με την Αναστασία και τον γάμο της Μελίνας και του Σήφη. Εάν και θα παντρευτούν οι κακοτοπιές θα συνεχιστούν, δημιουργώντας την βάση για να συνεχιστεί η σειρά και για την επόμενη σεζόν.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδιο 150
Επεισόδιο 151
Επεισόδιο 152
Επεισόδιο 153
Επεισόδιο 154
Επεισόδιο 155
Επεισόδιο 156
Επεισόδιο 157
Επεισόδιο 158
Επεισόδιο 159
Επεισόδιο 160
Επεισόδιο 161
Επεισόδιο 162
Επεισόδιο 163
Επεισόδιο 164
Επεισόδιο 166
Επεισόδιο 167
Επεισόδιο 168
Επεισόδιο 169
Επεισόδιο 170
Επεισόδιο 171
Επεισόδιο 172
Επεισόδιο 173
Επεισόδιο 174
Επεισόδιο 175
Επεισόδιο 176
Επεισόδιο 177
Επεισόδιο 178
Επεισόδιο 179
Επεισόδιο 180
Επεισόδιο 181
Επεισόδιο 182
Επεισόδιο 183
Επεισόδιο 184
Επεισόδιο 185
Επεισόδιο 186
Επεισόδιο 187
Επεισόδιο 188
Επεισόδιο 189
Επεισόδιο 190
Επεισόδιο 191
Επεισόδιο 192
Επεισόδιο 193