Άγρια γη – Επεισόδιο 11-12-13-14-15

Άγρια γη - Επεισόδιο 11-12-13-14-15

Άγρια γη – Επεισόδιο 11. Θα προβληθεί στις 3/10/2022

Ο γάμος του Στέφανου με την Ελπίδα περνά κρίση και αυτή θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Ο Κωστής ζητά από την μητέρα του να μην αφήσει τον μπαμπά του. Η Ρένα μαθαίνει πως ο Λουκάς έχει παράνομη σχέση και καταρρέει. Ο Στέφανος τσακώνεται με τον πατέρα του τον Θωμά, ενώ ο Άρης θέλει να βρει τον χαμένο του αδερφό. Η Όλγα και η Ελπίδα λαμβάνουν ένα περίεργο γράμμα που αναστατώνουν την Όλγα. Αυτή ψάχνει να βρει ποιος της τα έστειλε. Ο Στέφανος επιτίθεται στον Άρη, καθώς πιστεύει πως αυτός φταίει για τον χωρισμό του.

Δείτε  το επεισόδιο, εδώ

Άγρια γη – Επεισόδιο 12. Θα προβληθεί στις 4/10/2022

Ο Μιχάλης, ο οποίος μεγάλωσε τον Άρη, τον βοηθά να βρει τον χαμένο του αδερφό. Ο αδερφός του ήταν δυο ετών όταν απήγαγαν τον ίδιο. Η Ελπίδα και η Ρένα συζητούν για τα προβλήματα που έχουν στον γάμο τους. Ο Στέφανος ζητά από την Ελπίδα να διώξει τον Άρη από το κτήμα, καθώς αυτός ευθύνεται σχετικά με την Ελπίδα. Η Ελπίδα απελπίζεται καθώς ο Κωστής δεν θέλει να κάνει φυσικοθεραπείες, λόγω του χωρισμού της με τον πατέρα του. Ο Άρης είναι αυτός που στέλνει τα παζλ στην Όλγα και την Ελπίδα. Η Όλγα τρομάζει, ενώ η Ελπίδα πιστεύει πως είναι φάρσα. Ο Χρήστος που βρίσκεται στην φυλακή ζητά να δει την Όλγα.

Δείτε το επεισόδιο, εδώ 

Άγρια γη – Επεισόδιο 13. Θα προβληθεί στις 5/10/2022

Η Όλγα θέλει να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του Άρη, ενώ η Ελπίδα λέει στην Ρένα πως μπορεί αυτή να την φιλοξενήσει. Ο Χρίστος ενοχλεί την Όλγα μετά από πολλά χρόνια. Της ζητά να βγει από την φυλακή. Αυτή λέει πως θα τον βοηθήσει, αλλά ο Χρήστος κάτι άλλο έχει στο μυαλό του. Ο Άρης λέει στον Κωστή να κάνει την θεραπεία του. Η Όλγα εμπιστεύεται πιο πολύ τον Άρη, ενώ η Ελπίδα έρχεται όλο και πιο κοντά του.

Προσεχώς το επεισόδιο, εδώ

Άγρια γη – Επεισόδιο 14. Θα προβληθεί στις 6/10/2022

Ο Μιχάλης δεν έχει βρει ακόμα πληροφορίες για τον χαμένο αδερφό του Άρη. Ο Άρης θέλει να μπει στο γραφείο της Όλγας, αλλά σκέφτεται το πως θα το καταφέρει. Η Ελπίδα ζητά από τον Αλέξη να προχωρήσει το διαζύγιο της. Ο Κωστής θυμώνει με την μυτερά του, όταν αυτή του λέει πως θα πάρει διαζύγιο από τον Στέφανο. Ο Άρης μπαίνει στο γραφείο της Όλγας, κλέβει χρήματα, ενώ οι κάμερες καταγράφουν το γεγονός. Όμως το φούτερ που φορά είναι του Βαγγέλη. Αυτόν θέλει να ενοχοποιήσει ο Άρης.

Προσεχώς το επεισόδιο, εδώ

Άγρια γη – Επεισόδιο 15. Θα προβληθεί στις 7/10/2022

Ο Αλέξης νιώθει ενοχές, ενώ ο Θωμάς αρχίζει να τον υποπτεύεται σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Άρης φεύγει από το γραφείο, ενώ ο Βαγγέλης είναι ο ύποπτος. Ο Άρης όμως του παρέχει άλλοθι, έτσι ο Βαγγέλης την γλυτώνει. Ο Άρης λέει στην Ελπίδα πως να φερθεί στον Κωστή, έτσι η Ελπίδα τον συμπαθεί ακόμα πιο πολύ.

Προσεχώς το επεισόδιο