Άγρια γη – Επεισόδιο 3 – 4 – 5

Άγρια γη - Επεισόδιο 3 - 4 - 5
Άγρια γη – Επεισόδιο 3

Ο Άρης έχοντας πλέον τις αισθήσεις του, ζητά να μάθει για τον Μάνο. Παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει πως αυτός θα μείνει για πάντα τυφλός, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκαν στην Αφρική. Η Όλγα συμπεριφέρεται άσχημα στους υπαλλήλους της και η Ελπίδα ξεσπά. Η Όλγα για μια στιγμή θυμάται το σκηνικό με την απαγωγή του καλύτερου της φίλου, του Νικόλα.

Άγρια γη – Επεισόδιο 4

Η Μυρτώ έχει βυθιστεί στο πένθος, με την Όλγα να δέχεται να πουλήσει το παιδί στο εξωτερικό. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει την υπόθεση, ενώ η Όλγα αναζητά τρόπους, ώστε να πάρει το κτήμα από την Μυρτώ. Η Ελπίδα βάζει ντετέκτιβ για να μάθει τι συνέβη στο περελθόν με τον Νικόλα. Ο Άρης αναγνωρίζει τον απαγωγέα του, την ίδια ώρα που η Ελπίδα φθάνει σε οριακή κατάσταση με τον σύζυγο της.

Άγρια γη – Επεισόδιο 5

Ο Άρης αναγνωρίζει τον δολοφόνο του πατέρα του και απαγωγέα του. Αυτός είναι ο Χρήστος Τσακίρης. Σύμμαχοι του, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε, αλλά και ο φίλος του. Η Όλγα γίνεται σύμβουλος περιφερειάρχη.

Η Ελπίδα παίρνει το παιδί της και φεύγει, βάζοντάς τέλος στον γάμο της. Ο Άρης επιστρέφει στην Άγρια πλαγιά, για να πάρει εκδίκηση. Από εδώ και πέρα θα ξεκινήσουν τα δραματικά γεγονότα.