Άγρια γη – επεισόδιο 6-7-8-9-10 online

Άγρια γη - επεισόδιο 6-7-8-9-10 online
Επεισόδιο 6. Θα προβληθεί την Δευτέρα 26/09/2022

Ο Άρης σώζει από πνιγμό την Ελπίδα και τον Κωστή, την ίδια ώρα που η Όλγα βρίσκεται κρυφά με τον Γιώργο. Ο Στέφανος καταφθάνει γρήγορα στο νοσοκομείο και συναντά τον Άρη. Αμέσως νιώθει μια καχυποψία και μια έχθρα γεννιέται μέσα του για τον νεαρό, καθώς θεωρεί πως έχει δεσμό με την Ελπίδα. Ο Κωστής βρίσκεται στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Ο Άρης προκείμενου να πετύχει την εκδίκηση του συναντά την Όλγα. Ο γάμος της Ρένας και του Λουκά περναει κρίση, λόγω της εξάρτησης που αυτός έχει με το αλκοόλ.

Επεισόδιο 7. Θα προβληθεί την Τρίτη 27/09/2022

Ο Άρης λαμβάνει μια πρόταση από την Όλγα. Του ζητά να δουλέψει στο κτήμα της. Η Ελπίδα βρίσκεται ένα βήμα πριν κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια. Ο Άρης νοικιάζει σπίτι στην Άγρια Πλαγιά, με στόχο να πετύχει τον σκοπό του. Ο Κωστής θα εγχειριστεί, αλλά οι γιατροί του δίνουν 50% να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Όλγας και αναζητά ενοχοποιητικά στοιχεία, εις βάρος της. Η Όλγα καταφθάνει στο σπίτι της, ενώ ο Άρης κρύβεται για να μην τον δει.

Επεισόδιο 8. Θα προβληθεί την Τετάρτη 28/09/2022

Η ημέρα της εγχείρισης πλησιάζει και όλοι αγωνιούν, με την Όλγα να διώχνει την αδερφή της από το νοσοκομείο. Φαίνεται πως οι κακές τους σχέσεις θα συνεχιστούν. Ο επιστάτης συμπεραίνει πως ο Άρης δεν γνωρίζει τίποτα από αγροτικές δουλειές. Η Όλγα, έχει νεύρα και ξεσπά στον Άρη, απολύοντας τον. Η εγχείριση δεν πέτυχε και ο Κωστής θα μείνει παράλυτος.

Επεισόδιο 9. Θα προβληθεί την Πέμπτη 29/09/2022

Η Ελπίδα νιώθει ενοχές σχετικά με τον Κωστή και το λέει στον Άρη. Αυτή δεν ξέρει πως είναι ο παιδικός της φίλος, τον οποίο σκέφτεται συνέχεια. Η Όλγα υποψιάζεται τον Άρη και βάζει ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν του. Η Όλγα νευριάζει όταν η Ελπίδα της ζητά να δουλέψει ο Άρης ξανά στο κτήμα. Ο Στέφανος ζηλεύει. καθώς η Ελπίδα με τον Άρη έχουν έρθει κοντά, ενώ η Όλγα του λέει πως δεν τον εμπιστεύεται.

Θα προβληθεί την Παρασκευή 30/09/2022

Ο Άρης εργάζεται πλέον στο κτήμα, ενώ η Όλγα αρχίζει να τον εμπιστεύεται. Ο Στέφανος και η Ελπίδα τσακώνονται. Ο Κωστής πιστεύει πως η ελπίδα φτάνει για ότι συνέβη, με την Όλγα να επεμβαίνει. Προσπαθεί να ηρεμήσει και τον Στέφανο, ο οποίος δεν θέλει να εργάζεται ο Άρης στο κτήμα. Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα αντικείμενο του πατέρα του.

Προσεχώς όλα τα επεισόδια

Δείτε τα επεισόδια, εδώ