Η Αλχημεία των ψυχών – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η Αλχημέια των ψυχών - σεζον 2

Η αλχημεία των ψυχών ( alchemy of souls), μια κορεάτικη σειρά που προβάλλεται αυτό το διάστημα από το Netflix, φτάνει στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Τι θα δούμε όμως στο τελευταίο επεισόδιο της σειριάς αυτής; Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος;

Η αλχημεία των ψυχών, τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού της Κορέας, πέρνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το πράσινο φως για μια δεύτερη και τελευταία σεζόν, η οποία θα διαθέτει μόνο δέκα επεισόδια. Θα μηλίσουμε όμως για την δεύτερη σεζόν, παρακάτω.

Όσον αφορά τα τελευταίο επεισόδιο, βλέπουμε την Νακσού, στο σώμα της Μού-ντοκ, το οποίο σώμα ανήκει στην χαμένη κόρη της ,Jin Ho-kyung, να βρίσκει τις χαμένες τις δυνάμεις.

Τι συμβαίνει όμως όταν αποκτά τις δυνάμεις της; Τραυματίζει θανάσιμα τον Jang Uk και σκοτώνει τον Jin Woo-tak, με την κόρη του να τρέχει στην μητέρα της και να ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα. Υπόσχεται στην μητέρα της πως θα βρει την Νακσού και πως θα την σκοτίσει, αλλά η μητέρα της διαφωνεί, λέγοντας πως πρέπει να την φέρει στο Jinyowon, ζωντανή, καθώς το σώμα ανήκει στην αδερφή της. Η Μου-ντοκ απελπισμένη, προσπαθεί να βάλει τέλος στην ζωή της. Το τέλος της πρώτης σεζόν δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε με ανυπομονησία  να δούμε.

Στο σύντομο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, βλέπουμε τον Jang Uk, να εμφανίζεται μπροστά σε όλους. Πως επανήλθε όμως στη ζωή; Ενώ κάνει την εμφάνιση της η Ναξού! Μήπως η Νάξου “ξαναγεννήθηκε” στο παλιό της σώμα; Μήπως κάποια άλλη κρύβεται στο σώμα της Νάξου;

Όλα αυτά θα τα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.