Άπιστος – Επόμενα επεισόδια – 134-135-136-137-138-139-140-141

Άπιστος - Επόμενα επεισόδια - 134-135-136-137-138-139-140
Προβολή επεισοδίου 134- εδώ 

Η κ. Γκιονούλ, αναλαμβάνει την θέση στο νοσοκομείο, χωρείς να ξέρει για τα σχέδια που έχει ετοιμάσει η Ασιγιά, αλλά και την οργή του Βολκάν. Η Ντερίν νευριάζει έντονα εξαιτίας της Ασιγιά, ξεσπά και τσακώνεται με την μητέρα της. Τα σχέδια της Γιονούλ, ανατρέπονται.
Η Νιλ πηγαίνει με τον σύζυγο της ταξίδι του μέλιτος, ωστόσο δεν μπορούν να αποβάλουν το παρελθόν τους. Η Ασιγιά οργανώνει μια έκπληξη στο μέρος όπου γνωρίστηκαν η Ντερίν με τον Βολκαν. Η Ντεριν το μαθαίνει και θέλει να ξεσκεπάσει τα σχέδιά της Ασιγια.

Προβολή επεισοδίου 135-136 – εδώ

Ο Βολκαν μένει άναυδος και έχοντας νεύρα ξεσπά σε όλους. Ένα παιχνίδι εκδίκησης που επηρεάζει τους πάντες. Αυτός εξαφανίζεται, χωρίς κανείς να ξέρει που βρίσκεται. Ο Αλί ανησυχεί και αρχίζει να πιστεύει πως η μητέρα τους ίσως να μην είναι και τόσο καλή, αυτό δηλαδή που θέλει να βγάζει προς τα έξω. Η Γκιονουν σκοπεύει να ρίξει τον Βολκαν από την ιεραρχία της επιχείρισης. Η Ασιγια μένει μόνη, εξαιτίας των πράξεων της

Προβολή επεισοδίου 137 – 138 – εδώ 

Η Ασιγιά αρχίζει να σχεδιάζει το μεγαλύτερο κόλπο που έχει οργανώσει, τόσο καιρό. Σκηνοθετεί πως κλέφτες μπήκαν στο σπίτι της και θέλει να κάνει τον Βολκαν να πέσει σε αυτήν την παγίδα. Ο Βολκάν και η Ασιγιά έρχονται κοντά, ενώ σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από την Ντεριν. Η Γκιονουλ, αναλαμβάνει δράση, ώστε ο Βολκαν να μην ανέβει επιχειρηματικά. Η Ασιγιά θα σταματήσει τώρα που έρχεται η καταστροφή του Βολκάν;

Προβολή επεισοδίου 138 – 139 – Προσεχώς

Ο Βολκαν θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτές τις δυο γυναίκες. Η Ντεριν γίνεται έξαλλη, εξαιτίας της Ασιγιας. Η Ντεριν μαθαίνει για την παράλληλη ζωή του Βολκαν και σοκάρεται. Η αντίδραση της δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Προβολή επεισοδίου 140-141 – Προσεχώς

Ο Αλί δεν είναι καλά ψυχολογικά εξαιτίας της κατάστασης των γονέων του, αλλά και λόγω της απόρριψης από την κοπέλα που θέλει. Οι άνθρωποι του τον απογοητεύουν. Μια υπόθεση στο νοσοκομείο, θυμίζει στην Ασιγια την δική της ιστορία απιστίας του Βολκαν. Η Ντερίν τσακώνεται με τον Σελτζόυκ. Ο Βολκαν παίζει θέατρο γιατί θέλει να έχει και τις δυο γυναίκες στην ζωή του.