Αυτό είναι το απόλυτο ρόφημα για την απώλεια βάρους – Δες πώς να το φτιάξεις

Αυτό είναι το απόλυτο ρόφημα για την απώλεια βάρους

Ένα ρόφημα που βοηθά στην απώλεια βάρους. Ο συνδυασμός λεμονιού, κανέλας και μελιού, ο απόλυτος συνδυασμός για το αδυνάτισμα…

Η κανέλα βοηθά στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, βοηθά στην σωστή λειτουργία του εγκεφάλου και εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Μειώνει το σωματικό λίπος καθώς και το πρήξιμο.

Το μέλι βοηθά και αυτό με τη σειρά του στην απώλεια βάρους διότι διαλύει τα λιπώδη κύτταρα. Περιέχει μέταλλα και βιταμίνες που συμβάλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού. Το μέλι δεν βοηθά μόνο στην απώλεια βάρους αλλά και στην συντήρηση.

Το λεμόνι περιέχει πολυφαίνολες. Φτιάξτε το τσάι αυτό και μπορείτε να πείτε μια κούπα το πρωί με άδειο στομάχι και μια πριν πέσετε γα ύπνο, το βράδυ.

Υλικά.

Χρειαζόμαστε ¼ κουταλάκι κανέλα ή μισό ξυλάκι κανέλας.
1 κουταλάκι μέλι.
Χυμό από λεμόνι. Το λεμόνι πρέπει να είναι φρέσκο.
1 κούπα βραστό νερό.

Υλοποίηση.
Ρίχνουμε την κανέλα σε ζεστό νερό και ανακατεύουμε. Το αφήνουμε μέχρι να κρυώσει. Εάν βάλετε σκόνη κανέλας θα πρέπει να ζεστάνετε το νερό και να περάσετε την σκόνη στο γνωστό φίλτρο του καφέ για να φύγει η τοξική κουμαρίνη και να μην περάσει στο ρόφημα μας. Βάζουμε έπειτα το μέλι, το λεμόνι και ανακατεύουμε. Ποτέ δεν ρίχνουμε το μέλι σε ζεστό νερό γιατί θα διαλυθούν όλα τα στοιχεία που βοηθούν.

πηγή: athensmagazine.gr