Δείτε δωρεάν ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους online

Όλα τα site για να δείτε δωρεάν ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

Σας παρουσιάζουμε όλα τα καλύτερα ελληνικά sites για να δείτε δωρεάν ταινίες αλλά και σειρές, με ελληνικούς υπότιτλους. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως αρκετές σελίδες από αυτές κλείνουν ή ανοίγουν καινούργιες. Θα παρακαλούσαμε εάν γνωρίζατε κάποια νέα σελίδα ή κάποια σελίδα που δεν αναφέρουμε παρακάτω, να την καταγράψετε στα σχόλια…

Δείτε Δωρεάν ταινίες και σειρές – Περιγράφοντας αναλυτικά τις παραπάνω ιστοσελίδες

Στην ιστοσελίδα Online Filmer Org μέχρι τώρα είναι διαθέσιμες 7.549 ταινίες. Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε από ταινίες Θρίλερ, έως και ταινίες παραγωγής Bollywood. Όσον αφορά την επιλογή της χρονολογίας της εκάστοτε ταινίας, μπορείτε να βρείτε ταινίες που έχουν έτος παραγωγής από το 1910 έως και σήμερα. Αξίζει να αναφερθεί πως διαθέτει την επιλογή καταλληλότητα ταινίας, έτσι θα είστε σίγουροι πως η ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε είναι κατάλληλη για τα παιδιά σας, κτλ. Μια ιστοσελίδα λοιπόν που αξίζει να επισκεφθείτε.

Pop Corn Time
Μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες προβολής ταινιών με ελληνικούς υπότιτλους αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή μέσα από την ιστοσελίδα Pop Corn Time και να τρέξετε το αρχείο. Η ποιότητα και η ταχύτητα των ταινιών είναι πολύ καλές. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας ή στο Laptop, το tablet,ακόμα και το κινητό σας, μπορείτε ανοίγοντας την εφαρμογή, να επιλέξετε την ταινία, την ποιότητα της και τους υπότιτλους και να πατήσετε Play. Τόσο απλά.
Η ιστοσελίδα Tainies Online είναι διαθέσιμη από το 2015. Στην σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε ταινίες από μια τεράστια συλλογή, καθώς επίσης και να αφήσετε την δική σας κριτική, για την ταινία που παρακολουθήσατε.

Στην ιστοσελίδα Gatony TV μπορείτε να δείτε δωρεάν ταινίες και σειρές με υπότιτλους ακόμα και του 2018. Το Gatoni TV αποτελεί ένα ευρετήριο που στοχεύει στην συλλογή, ταξινόμηση και δημοσίευση URLS, συνδέσμων, που παραπέμπουν σε έργα που φιλοξενούνται σε τρίτους. Μια ιστοσελίδα που αξίζει να επισκεφθείτε.

Στην ιστοσελίδα TV Therapy υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από ταινίες. Ενώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα ταινιών, κινουμένων σχεδίων και σειρών με υπότιτλους.

Στην ιστοσελίδα Livemoviescinema μπορείτε επίσης να επιλέξτε ανάμεσα σε πλήθος ταινιών ενώ σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε ποιες είναι οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας για το site.

Στην ιστοσελίδα Tainies-zoula μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και τις τελευταίες παραγωγές όπως είναι η ταινία «Thor: Ragnarok». Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί μια αρκετά δημοφιλή επιλογή για το κοινό που θέλει να παρακολουθήσει ταινίες, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να αφήσετε κριτική για την εκάστοτε ταινία.

Tainies live.org, μια ιστοσελίδα που σας ενημερώνει για τις ταινίες που έχουν προβληθεί πιο πολύ στον συγκεκριμένο ισότοπο.

Gamato.TV, μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες για ταινίες στην Ελλάδα η οποία διαθέτει αμέτρητες ταινίες. Το Gamato αποτελεί το μεγαλύτερο σύστημα διαμοιρασμού links που έχει υπάρξει. Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα αυτή και μόλις συνδεθείτε μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα τη λίστα με τις ταινίες που έχετε δει ή θέλετε να παρακολουθήσετε.

Οι πειρατές, διαθέτουν 9042 ταινίες στη λίστα τους. Σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις πιο νέες κυκλοφορίες από το τρέχων έτος. Επίσης, μπορείτε και εσείς να ζητήσετε να ανεβάσουν μια ταινία που διαπιστώσατε πως λείπει από την ιστοσελίδα τους, αφήνοντας μήνυμα στον λογαριασμό τους στο Facebook.

Η Tainiomania αν και δεν διαθέτει ακόμα ταινίες του 2018, εντούτοις αποτελεί μια ιστοσελίδα που αξίζει να επισκεφθείτε για να δείτε ταινίες. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να αφήσετε τα σχόλια σας για κάθε ταινία.

Η σελίδα Greek Uploads διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ταινίες, ενώ στον ιστότοπο αυτόν μπορείτε να ανεβάσετε εσείς ότι αρχείο σχετικό με το θέμα διαθέτετε.

Στο blogspot, tainies-club, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες με έτος κυκλοφορίας το 2014. Η λίστα δεν διαθέτει πιο καινούργιες παραγωγές.

Στην ιστοσελίδα Gold Movies μπορείτε να δείτε πλήθος ταινιών και νέες κυκλοφορίες του έτους 2018.

Tenies Online, στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε εκτός από το να δείτε ταινίες με υπότιτλους, να συζητιέστε στο forum που διαθέτει σχετικά με τις ταινίες και τις σειρές.

Στην ιστοσελίδα Greek Movies μπορείτε να δείτε κυρίως παλιές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.