Δικαίωση – Όλα τα επεισόδια

Δικαίωση - Όλα τα επεισόδια

Δικαίωση , η νέα σειρά του MEGA.Μια υπέροχη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δυο μικρά παιδιά στη Σύρο. Μια βεντέτα ξεσπά ανάμεσα στην οικογένεια τους….

Η ιστορία αγάπης των δυο παιδιών, η βεντέτα που ξεσπά και μια κοπέλα που ζητά αγωνιωδώς τη δική της δικαίωση από τη ζωή. Μια ζωή που της έκλεψαν και την μητέρα της που την απαρνήθηκε. Μια φοβερή και τρομερή γυναίκα που είναι πασίγνωστη ντίβα του θεάτρου και προσπαθεί να εκτελεί τις δίκες τις φιλοδοξίες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά κάτι τους ενώνει… η δικαίωση τους.

Η σειρά αυτή είναι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αρβανίτη. Του σκηνοθέτη των « Η ζωή της άλλης, Κλεμμένα όνειρα». Η ιστορία ξεκινά ως εξής. Η Τζίνα είναι μια νέα μοντέρνα κοπέλα που έτσι ξαφνικά μαθαίνει την περιπετειώδη ζωή του πατέρα της αλλά και τη σχέση της με την οικογένεια Βαρνέζη, μια σχέση που μέχρι τώρα δεν ήξερε.

Όλα ξεκίνησαν το 1992 όταν ο Βαρνέζης που είναι πολιτικός έφτασε στη Σύρο. Μαζί του η σύζυγος του και η κόρη τους η Βάλια. Ο Μενέλαος θεωρείται ως ο σωτήρας του τόπου, κάποιοι άλλοι όμως έχουν αντίθετη άποψη. Πιστεύουν πως αυτός και η οικογένεια του φταίνε για ένα μεγάλο ναυάγιο. Η Ερμιόνη η γυναίκα του γνωρίζει τον σκληρό χαρακτήρα του άντρα της, είναι έρμαιο στα βίαια χέρια του και ανήμπορη. Μέσα σε αυτές τις συγκυρίες η κόρη τους η Μυρτώ γνωρίζει έναν συνομήλικο της τον Χρήστο. Μια φιλία ικανή να δώσει ελπίδες στο να ξεπεραστούν οι έχθρες. Ένα τραγικό συμβάν όμως λαμβάνει χωρά και τα παιδιά χωρίζουν.

Η Μυρτώ και ο Χρήστος θα ξανασμίξουν μετά από πολλά χρόνια στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Και οι δυο νομικοί, άλλοτε σύμμαχοι και άλλοτε πολιτικοί αντίπαλοι. Το μισός που τρέφουν οι δύο οικογένειες, οι πολιτικές ίντριγκες και ο ανταγωνισμός μπαίνουν ανάμεσα τους. Ο ένας έχει αισθήματα για τον άλλον αλλά είναι αυτά αρκετά ώστε να είναι μαζί;

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκη Παλληκαράκη, Κάτια Νικολαίδου, Κλέων Γρηγοριαδής, κ.α.

Προβολή: MEGA

Δείτε εδώ τα προηγούμενα

Δικαίωση – Tα επεισόδια

Επεισόδιο 84-85-86-87
Επεισόδιο 88-89
Επεισόδιο 90-91
Επεισόδιο 96-97-98-99