Διαμάντια και Έρωτας – Επεισόδια

Διαμάντια και Έρωτας

Διαμάντια και Έρωτας, η νέα τούρκικη σειρά του Mega που έρχεται να μας κρατήσει συντροφιά το φετινό καλοκαίρι. Μια δραματική ιστορία που θα μας καθηλώσει.

Δυο άτομα ενώνονται με τον ποιο τραγικό τρόπο. Ο Ομέρ που είναι αστυνομικός επιστρέφει στην Πόλη για να αρραβωνιαστεί επιτέλους την γυναίκα που τόσο αγαπά. Από την άλλη μεριά η Ελίφ πηγαίνει και αυτή στην ίδια πόλη για να βρεθεί μαζί με την οικογένεια της.

Πως όμως αυτοί οι δυο αν και είναι άγνωστοι μεταξύ τους θα πολεμήσουν μαζί και θα ενωθούν; Σε μια άκρως τραγική σύμπτωση ο πάμπλουτος φαινομενικά πατέρας της Ελίφ βρίσκεται νεκρός στο αμάξι του και στο κάθισμα του συνοδηγού νεκρή βρίσκεται και η αρραβωνιαστικιά του αστυνομικού…

Γιατί αυτοί οι δυο ήταν μαζί; Ποιος ήταν αυτός που τους σκότωσε; Η Ελίφ σιγά -σιγά μέσα από τις αποκαλύψεις θα αρχίζει να αλλάζει. Απαγωγές, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, διαμάντια και πολλά άλλα μυστικά θα την οδηγήσουν σε συνεργασία με τον Ομέρ. Αυτός πάντα βρίσκεται ένα βήμα ποιο μετά από όλους και θα σταθεί βράχος στην κοπέλα.

Θα κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο της γυναίκας που τόσο αγαπούσε. Η Αλίφ ζει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της. Πάντα θεωρούσε πως ο πατέρας της δεν είχε βλάψει κανέναν και ήταν πρότυπο αλλά τώρα τα πάντα ανατρέπονται με την ίδια να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Μια υπόθεση με τα διαμάντια τους οδήγησε στην χρεωκοπία. Η κοπέλα για να μπορέσει να σώσει την αδελφή της από τους κακούς θα πρέπει να ξεπληρώσει το χρέος.

Η σειρά «Διαμάντια και Έρωτας» προβάλλεται αυτήν τη στιγμή στην Τουρκία και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Πρωταγωνιστούν η γνωστή σε όλους μας από την σειρά Asi, Tuba Büyüküstün και ο Engin Akyürek από την σειρά Fatmagul.

Διαμάντια και Έρωτας – Τα Επεισόδια

Επεισόδιο 01
Επεισόδιο 02Επεισόδιο 04Επεισόδιο 05Επεισόδιο 07Επεισόδιο 08 Επεισόδιο 09Επεισόδιο 10Επεισόδιο 11Επεισόδιο 12Επεισόδιο 13Επεισόδιο 14