Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε – Το δικαίωμα στη ζωή

0

Ο κ. Κώστας Καπατσούλιας από την Ανδραβίδα Ηλείας το μόνο που ζητά είναι το δικαίωμα στη ζωή. Αυτό που επιθυμεί είναι να καταφέρει να κάνει τις χημειοθεραπείες του.
Ο ίδιος τονίζει στην εφημερίδα « Πρώτη» πως θέλει να καταφέρει να κάνει τις χημειοθεραπείες στις οποίες πρέπει να υποβληθεί.

Λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει δεν μπορεί να πληρώσει τα μεταφορικά από το χωριό στο οποίο κατοικεί έως και το νοσοκομείο του Ρίου, στο οποίο πραγματοποιούνται οι χημειοθεραπείες.

Παρόλο που έχει χάσει το ένα πόδι του και έχει γίνει αφαίρεση στομάχου, ακόμα δεν του έχουν δώσει το επίδομα της πρόνοιας το οποίο και δικαιούται.
Ο 55χρονος άνδρας περνά από την Μεγάλη Παρασκευή τον δικό του Γολγοθά. Πριν από τρία χρόνια έχασε το πόδι του λόγω σακχάρου. Την Μεγάλη Παρασκευή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου με αφόρητους πόνους στο στομάχι, ενώ μετά από λίγες ημέρες διεγνώσθη με καρκίνο του στομάχου, στο νοσοκομείου του Ρίου.

Ο κ. Κώστας λόγω της αφαίρεσης στομάχου πρέπει να τρέφεται με ειδική τροφή την οποία διαθέτει μόνο το φαρμακείο του νοσοκομείου. Πρέπει να την προμηθεύεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, καθώς κρατά μόνο για 4 ημέρες.

Ο κ. Κώστας Καπατσούλιας έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, αλλά ακόμα αυτό δεν έχει καταστεί δυνατόν μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφορικού μέσου. Η οικονομική του κατάσταση δεν του το επιτρέπει.

Ο άνθρωπος αυτός το μόνο που ζητά είναι να δώσει μια αξιοπρεπή μάχη απέναντι στον καρκίνο. Αν και τα έγγραφα του έχουν κατατεθεί εδώ και 3 μήνες, δεν του έχει εγκριθεί το επίδομα.
Ο κ. Κώστας Καπατσούλιας εισήχθη και πάλι εχθές στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όποιος μπορεί και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, μπορεί να κάνει κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που δίνεται παρακάτω.

Τράπεζα Πειραιώς : Κωνσταντίνος Καπατσούλιας

Τραπεζικός λογαριασμός: 6611-142078-873

Η κοινότητα του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης έχει ήδη ευαισθητοποιηθεί και έχει διοργανώσει ποδοσφαιρικό αγώνα του οποίου τα έσοδα θα κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό του ασθενή.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και των κοντινών δήμων που θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο, μπορούν να απευθυνθούν στο κατάστημα «Καφέ Ουζερί – Το στέκι» στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Share.