Η δύναμη μιας εργαζόμενης μητέρας – Συγκινητικό βίντεο

Η δύναμη μιας εργαζόμενης μητέρας

Η δύναμη της εργαζόμενης μητέρας ξετυλίγεται σε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο το οποίο προέρχεται από την Ιαπωνία…

Αρκετές είναι οι γυναίκες στην Ιαπωνία που μόλις παντρευτούν εγκαταλείπουν τις δουλειές τους, ώστε να αφοσιωθούν την οικογένεια τους, ενώ ακριβώς στην άλλη μεριά, στις Η.Π. Α, οι γυναίκες μεγαλώνουν τα παιδιά ενώ ξυπνούν κάθε πρωί για τη δουλειά τους… το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και στη χώρας μας.

Αν και η μητρότητα αποτελεί «Full time» εργασία, πολλές είναι οι γυναίκες αυτές ανά τον πλανήτη που δεν λαμβάνουν την απαιτούμενη υποστήριξη.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε μια εργαζόμενη μητέρα από την Ιαπωνία ή οποία δεν λαμβάνει την απαιτούμενη υποστήριξη που χρειάζεται τόσο από τον σύζυγο της, όσο και από τους συνεργάτες της. Έτσι η εταιρεία λογισμικού Cybozu,προχώρησε στη δημιουργία του συγκριμένου βίντεο με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό, σε θέματα που αφορούν τις εργαζόμενες μητέρες.

Η μητέρα που θα δούμε πρέπει να εργαστεί, να φροντίσει το σπίτι και να μεγαλώσει το παιδί της. Σε μια κουραστική για αυτήν ημέρα, ο γιος της ανεβάζει πυρετό και θα πρέπει να πάει να τον πάρει από τον παιδικό σταθμό. Είναι τόσο κουρασμένη. Μια κουβέντα του γιου της, ωστόσο, είναι αρκετή ώστε να την κάνει να ξεχάσει τα πάντα.

Εάν και το βίντεο είναι στα Ιαπωνικά, εντούτοις η εικόνα από μόνη της μπορεί να περάσει το μήνυμα.