Εκδρομή – Δείτε όλα τα επεισόδια

Εκδρομή - Δείτε όλα τα επεισόδια

Εκδρομή, η νέα σειρά του Ant1 που έρχεται να κάνει τη διαφορά, μιας και πρόκειται για μια υπόθεση γεμάτη μυστήριο, σαν θρίλερ… Το δυνατό της σενάριο και οι λαμπροί ηθοποιοί που συμμετέχουν, θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ποια η υπόθεση; Μέσα στην καρδιά του χειμώνα 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα μέσα σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο, στις πληγές του βουνού. Όλοι κατέφθασαν εκεί για διαφορετικούς λόγους. Μια δημοσιογράφος για να παρουσιάσει τα χειμερινά σπορ, ένας επιστήμονας καλεσμένος σε ένα συνέδριο που υποτίθεται πως θα γινόταν εκεί. Μια μάνα που αναζητά το παιδί της καθώς θεωρεί πως εκεί το κρύβει ο πατέρας του, τρεις ορειβάτες με τον οδηγό τους, ένας μουσικός με την κοπέλα του, ένας πάππους που κέρδισε εκεί ένα τρίμερο έπειτα από κλήρωση, και μια μάνα που ανησυχεί για την κόρη της όταν μαθαίνει πως βρίσκεται εκεί.

Όλοι αυτοί είναι ξένοι αναμεταξύ τους. Ποιος ήταν αυτός που επιδίωξε να τους συγκεντρώσει σε ένα μέρος και ποιος ο λόγος; Υπάρχει κάποια ιστορία γύρω από αυτούς τους ανθρώπους και ποιος ο ρόλος του καθενού; Ποιος είναι αυτός που τους κρατά κλειδωμένους σε αυτό το μέρος; Οι καιρικές συνθήκες είναι τόσο άγριες που δεν τους δίνουν την δυνατότατα να απομακρυνθούν. Το ρεύμα συνεχώς κόβεται, τηλέφωνο δεν υπάρχει, σήμα για τα κινητά δεν υπάρχει, και τα τρόφιμα λιγοστεύουν. Γρήγορα αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως ο εγκλωβισμός τους δεν είναι τυχαίος. Όλοι τους έχουν συμμετάσχει σε μια ιστορία του παρελθόντος που όλοι θέλουν να αγνοήσουν.

Οι πρωταγωνιστές φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις, Τα γεγονότα τους κάνουν να χάσουν κάθε έλεγχο. Μια γυναίκα βρίσκεται τραυματισμένη στο δάσος, ένας από τους ορειβάτες εξαφανίζεται και έπειτα τον βρίσκουν νεκρό. Ποιος τον σκότωσε; Ένα κορίτσι βρίσκεται στο ποτάμι. Το έσωσε αυτός που όλοι θεωρούν επικίνδυνο. Ο εγκλεισμός τους θα κρατήσει μια εβδομάδα, αλλά κανείς στο τέλος δεν θα βγει όπως ήρθε… Μήπως η σειρά «Εκδρομή», σας θυμίζει κάτι;

Πρωταγωνιστούν: Λίννα Σακκά, Όθωνας Μεταξάς, Τίνα Λεονόρα, Γιάννης Ποιμενίδης, κ.α.

Προβολή: ΑΝΤ1

Εκδρομή – Tα επεισόδια

Επεισόδιο 01-02
Επεισόδιο 3
Επεισόδιο 4
Επεισόδιο 5
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο 7
Επεισόδιο 8
Επεισόδιο 9
Επεισόδιο 12
Επεισόδιο 13
Επεισόδιο 14
Επεισόδιο 15
Επεισόδιο 16