Ένα αστέρι γεννιέται (επεισόδια 09 – 10)

Ένα αστέρι γεννιέται

Η Χασρέτ αρχίζει να τσακώνεται με την ανταγωνίστριά της, την Μπαλτσιτσέκ, πάνω στη σκηνή και ο Μουράτ αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σ’ αυτό. Της λέει να μαζέψει τα πράγματά της, να επιστρέψει στο σπίτι της και εκείνη το κάνει. Τώρα η Χασρέτ επέστρεψε στην παλιά της ζωή.

Ο Μουράτ λέει στον Λεβέντ ότι κέρδισε το στοίχημα και ότι ο Λεβέντ μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τη σύνθεση. Ο Λεβέντ θέλει να εκδώσει τη σύνθεση γιατί πιστεύει ότι πρόκειται να γίνει μια μεγάλη επιτυχία.

Ο Μουράτ θέλει να κρατήσει τη σύνθεση μόνο για εκείνον, για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο ο Μουράτ θα κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Μπουρχάν να διδάξει μουσική στα παιδιά του τσιγγανομαχαλά. Εκεί συναντά τη Χασρέτ. Θέλει να κάνει μια πολύ ωραία έκπληξη στον Μουράτ και στα παιδιά, έτσι αποφασίζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι της Μπερίν μιμούμενη τη φωνή της.

Ο Μουράτ εκνευρίζεται από αυτή την κίνηση και την πηγαίνει στην αίθουσα που πρόκειται να γίνει η συναυλία. Εκεί η Χασρέτ καταλαβαίνει για πρώτη φορά τα σχέδια που έχει κάνει για εκείνη ο Μουράτ.