Φόνοι στο Καμπαναριό – Τα επεισόδια

Φόνοι στο Καμπαναριό - Τα επεισόδια

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο ALPHA φέρνει στην οθόνη μας μια απολαυστική κωμωδία “Φόνοι στο Καμπαναριό” με εξαιρετικούς ηθοποιούς. Πέρα από τις συγκινητικές στιγμές που προσφέρει ο σταθμός, προσθέτει στο πρόγραμμα του και αυτή την κωμωδία με τίτλο “Φόνοι στο Καμπαναριό”, που υπόσχεται πολλές ώρες γέλιου και αγωνίας.

Το σενάριο της σειράς έχει επιμεληθεί ένα τρίο σεναριογράφων, ενώ η Filmiki είναι υπεύθυνη για την παραγωγή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε γνωστούς ηθοποιούς όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ρένια Λουιζίδου.

Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από ένα μυστηριώδες έγκλημα σε ένα μοναστήρι, όπου ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται νεκρός. Δύο αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, ενώ οι μοναχές του μοναστηριού γίνονται ύποπτες. Η Ηγουμένη του μοναστηριού, μαζί με μια άλλη μοναχή, προσπαθούν να αποδείξουν την αθωότητά τους, με τη δεύτερη να βρίσκεται σε μια σειρά από αστείες και ανατρεπτικές καταστάσεις.

Στη σειρά θα δούμε επίσης άλλες γνωστές ηθοποιούς στο ρόλο των μοναχών, προσφέροντας μια πλοκή που συνδυάζει τον χιούμορ με το μυστήριο.

Φόνοι στο Καμπαναριό – Τα επεισόδια

Επεισόδιο 1

 

Διαβάστε τις εξελίξεις της σειράς, εδώ