Η γυναίκα που το σώμα της ήταν αλλεργικό στην εγκυμοσύνη

Η γυναίκα που το σώμα της ήταν αλλεργικό στην εγκυμοσύνη
Η γυναίκα που το σώμα της ήταν αλλεργικό στην εγκυμοσύνη και άρχισε ξαφνικά να εμφανίζει σε όλο της το σώμα κόκκινες ραγάδες.

Η μητέρα αυτή τρομοκρατήθηκε όταν στην πρώτη της εγκυμοσύνη είδε την κοιλιά της να γεμίζει κοκκινίλες οι οποίες της προκαλούσαν έντονη φαγούρα.

Η Fiona Kerrigan σε ηλικία 25 ετών περίμενε το πρώτο της παιδάκι. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα εξανθήματα έκαναν ξαφνικά την εμφάνιση τους και δεν έλεγαν να υποχωρήσουν, κάνοντας την να επισκεφτεί τον γιατρό.

Έκπληκτος αυτός της ανακοίνωσε πως έπασχε από Πολυμορφική Έκρηξη της εγκυμοσύνης. Πρόκειται για μια αλλεργική αντίδραση η οποία κάνει την εμφάνιση της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αυτό διότι το δέρμα τεντώνεται.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως αρχικά είχε αυτές τις κόκκινες ραγάδες μόνο στην κοιλιά αλλά ξαφνικά εξαπλώθηκαν σε όλο της το σώμα σαν φωτιά… είχε εμφανίσει τα σημάδια αυτά ακόμα και στις παλάμες.

Ο γιατρός της ανέφερε πως το δέρμα της είχε τεντώσει τόσο πολύ, όπου τα κύτταρα του παιδιού άρχιζαν να ανακατεύονται με τα δικά της.

Σε λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

keriggan

πηγή: mommypage.com