Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 22-23-24 – Β κύκλος

Η γη της ελιάς - Επεισόδιο 22 - Β κύκλος - 11/10/2022

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 22

Η Χάιδω ανοίγει λογαριασμό στην τράπεζα για να μαζέψει χρήματα για την Κατερίνα. Ο Θανάσης παίρνει και άλλα χρήματα από την Αρετή. Ο Αλέξης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Μυρτάλης, την ώρα που όλοι κοιμούνται.

Προβολή επεισοδίου Προσεχώς

 

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 23

Όλο και πιο πολλοί βοηθούν χρηματικά την Κατερίνα, χωρίς κανείς να υποπτεύεται το παραμικρό. Μάνο ο Άρης είναι επιφυλακτικός. Η Μαρίνα βλέπει πως η Κατερίνα συμπεριφέρεται περίεργα. Η Ιουλία και ο Κουρούκος προσπαθούν όντας ξανά μαζί, να ζήσουν μια πιο ήρεμη ζωή. Ο Δημοσθένης συζητά για τον προεκλογικό του αγώνα, ενώ ο Στάθης παίρνει χρήματα από την Αναστασία κοροϊδεύοντας την. Η Κατερίνα δίνει την εντολή να απαγάγουν το μωρό.

Προβολή επεισοδίου Προσεχώς

 

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 24

Η οικογένεια Στεφανέα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με την απαγωγή του βρέφους. Πηγαίνουν στην αστυνομία για να κάνουν την καταγγελία. Η Εύα και η Βασιλική αρχίζουν να καταλαβαίνουν κάτι σχετικά με την Κατερίνα. Ο Γιωργής λέει στην Ευτυχία πως είναι πάλι μαζί με την Ιουλία. Ο Αλέξης εξοργίζεται όταν η Μυρτάλη και ο Χρήστος έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Ισίδωρος λέει στην Ιουλία να κάνει γρήγορα ένα παιδί, για να κρατήσει τον σύντροφο της πλάι της.

Προβολή επεισοδίου Προσεχώς