Ηρωίδες – Όλα τα επεισόδια

Ηρωίδες  - Όλα τα επεισόδια

Ηρωίδες, η νέα σειρά του Mega που προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ. Τρεις νέες γυναίκες οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με την πραγματικότητα.

Η μια συνειδητοποιεί πως ο γάμος της δεν είναι όσο τέλειος όσο νόμιζε, η δεύτερη κατάλαβε ότι τόσα χρόνια έκανε όνειρα τα οποία άλλοι ονειρεύονταν για αυτήν, ενώ η τρίτη η οποία διεκδίκησε με ένταση την ανεξαρτησία της, τώρα νιώθει τόσο μόνη.

Η Έλλη, η Μίμη και η Λουκί, είναι οι Ηρωίδες μας, οι οποίες δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία και αυτό διότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους, αφού ακόμα δεν έχουν κλείσει τα τριάντα. Τώρα είναι τρεις γυναίκες άθραυστες, αποφασιστικές και αυτάρκεις. Θα έρθουν αντιμέτωπες με την πορεία της ζωής όπως είναι να βρουν δουλειά και να παραιτηθούν ή να απολυθούν, να βρουν τον άνδρα της ζωής τους και να τον χάσουν, να κλάψουν και να γελάσουν. Όλα αυτά που συμβαίνουν σε έναν σύγχρονο άνθρωπο.

Οι τρεις αυτές γυναίκες δεν θέλουν να χαρακτηρίζονται ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ψάχνουν κάτι ώστε να διαφέρουν και στο τέλος να κερδίσουν … τη ζωή…

Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Κ*, Ζωή Καραβασίλη, Έλενα Μεγγρέλη και η Ελένη Καλλία.

Προβολή επ: MEGA

Ηρωίδες – Tα επεισόδια

Επεισόδιο 8
Επεισόδιο 9
Επεισόδιο 10