Μακιγιάζ για μελαχρινές

Μακιγιάζ για μελαχρινές

Το απόλυτο μακιγιάζ για μελαχρινές που θα τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση. Το μακιγιάζ αποτελεί μια ξεχωριστή καθημερινή συνήθεια στη ζωή της γυναίκας, καθώς με αυτό νιώθει ακόμα πιο θηλυκό. Όντως το μακιγιάζ αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά του πρόσωπου και τις γωνίες του.

Το μακιγιάζ αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία ανάλογα με το εάν η γυναίκα είναι μελαχρινή, ξανθιά, ή κοκκινομάλλα. Όσον αφορά το μακιγιάζ για τις μελαχρινές, παραθέτουμε τα πιο όμορφα μυστικά.

• Ρουζ

Το ρουζ δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να γνωρίζεις πιο ρουζ ταιριάζει με τα χρώματα σου. Επειδή είσαι μελαχρινή προτίμησε ρουζ σε ροζ αποχρώσεις, καθώς γλυκαίνουν και απαλύνουν τους τόνους σου. Εάν έχεις καστανά μαλλιά και μάτια τότε προτίμησε ένα ρουζ σε ροζ-τριανταφυλλή απόχρωση. Η απόχρωση αυτή θα προσφέρει μια λάμψη υγείας στο πρόσωπο σου.

• Φρύδια

Το να βγάλεις τα φρύδια σου σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο, καθώς μια λανθασμένη κίνηση θα σε οδηγήσει σε κάτι απλά τραγικό. Εδώ φυσικά μιλάμε για το πρόσωπο και σίγουρα δεν θα θέλεις να σου συμβεί… Αφαίρεσε προσεκτικά τις τριχούλες σχηματίζοντας το τόξο σου και τόνισε τα με ένα σκούρο καφέ μολύβι.

• Χείλη

Το κόκκινο χρώμα κάνει την μελαχρινή άκρως εντυπωσιακή και αυτό διότι κάνει αντίθεση με τα μαύρα μαλλιά. Προτίμησε αποχρώσεις στο χρώμα του βατόμουρου και αυτό το φλογερού κόκκινου. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα φούξια και τα μωβ κραγιόν.

• Μάτια

Η μάσκαρα δεν έχει τόσο σημασία στα δικά σου μάτια, αλλά η χρήση eyeliner θεωρείται απαραίτητη. Προτίμησε ένα υγρό eyeliner, ενώ όσο αφορά τις σκιές προτίμησε αυτές σε ροζ αποχρώσεις.

 

Μακιγιάζ για μελαχρινές – φωτογραφίες

 

  • Πρόκειται για  απαλά μακιγιάζ στα οποία έχει  δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια χρησιμοποιώντας μαύρο eyeliner και μάσκαρα. Όσον αφορά το ρουζ και τα χείλη προτιμούνται προϊόντα μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις.

Μακιγιάζ για μελαχρινές - φωτογραφίεςΜακιγιάζ για μελαχρινές - φωτογραφίες2

  • Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζονται μακιγιάζ για μελαχρινές σε έντονες αποχρώσεις.

μακιγιαζ ματιων αποχρωσεις

μακιγιαζ ματιων αποχρωσεις 2

μακιγιαζ ματιων αποχρωσεις 3