Μάλιστα Σεφ – Τα επεισόδια

Μάλιστα Σεφ - Τα επεισόδια

Μάλιστα Σεφ – Τα επεισόδια

Στο κομψό πασίγνωστο γαλλικό εστιατόριο της πόλης η ατμόσφαιρα θυμίζει μπαρούτι καθώς οι υπάλληλοι τσακώνονται. Οι σεφ, οι μάγειρες και οι ανταγωνιστές προκαλούν μια ατέλειωτη σύγχυση.

Ο Βασίλης Κόκκορης ο οποίος είναι ο σεφ του εστιατορίου είναι ένα ταλέντο στη μαγειρική, ωστόσο έχει πολλά νεύρα και είναι περίεργος. Δε σηκώνει κουβέντα και κάνει τη ζωή των εργαζομένων δύσκολη.

Ο Μάνθος είναι ένας νεαρός που αναζητά δουλειά και έτσι φθάνει στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Προσλαμβάνεται από ένα τυχαίο γεγονός και τώρα πρέπει να αποδείξει τις ικανότητες του, αλλά και να αντέξει τις δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν.

Ο Μάνθος ανακατεύεται σε όλα. Εξοργίζει συνεχώς τον Βασίλη, ενώ ένα βράδυ πριν προσληφθεί είχε περάσει μια πολύ όμορφη βραδιά με την Κίκα, μάνατζερ του μαγαζιού, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει που εργάζεται η γυναίκα αυτή.

Η κουζίνα μαζί με όλους του υπαλλήλους του εστιατορίου θα μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης. Και ενώ όλα κυλούσαν κάπως έτσι, ακριβώς από δίπλα ανοίγει ένα νέο εστιατόριο που έρχεται για να τους κλέψει τη δουλειά…

Πρωταγωνιστές της σειράς « Μάλιστα σεφ» είναι οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Άννα Μενενάκου.

Δείτε τα επεισόδια

Επεισόδιο 1
Επεισόδιο 2
Επεισόδιο 3
Επεισόδιο 5