Μάνα Χ Ουρανού – Τα επεισόδια

Μάνα Χ Ουρανού  - Τα επεισόδια

Μάνα Χ Ουρανού, η νέα σειρά του Mega που έρχεται στους δέκτες μας αυτή την εβδομάδα. Μια γυναίκα που πρέπει να είναι και εργαζόμενη και μητέρα και σύζυγος αλλά και να διατηρείται όμορφη.

Η Κατερίνα είναι σαν όλες τις άλλες κλασικές μητέρες και οικογενειάρχισσες . Έχει παντρευτεί τον γοητευτικό αλλά ανεύθυνο Γρηγόρη και έχει μια 17χρονη κόρη την Αλεξία και τον Παρασκευά που πάντα ο νους του κάπου ταξιδεύει. Η Κατερίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τις προκλήσεις που της δημιουργεί η οικογένεια, όλα αυτά τα προβλήματα αλλά και τις ευχάριστες στιγμές που δέχεται μια μάνα και σύζυγος. Θα πρέπει να σταθεί βράχος σε όλους της τους ρόλους.

Από ποιον παίρνει όμως βοήθεια; Από τους περαστικούς που βλέπει στον δρόμο. Σε αυτούς πιάνει κουβέντα και τους εξομολογείτε τα προβλήματα της μιας και κανείς στην οικογένεια της δεν την ακούει. Θα μπορέσει να κρατήσει το γάμο της ζωντανό; Θα καταφέρει να μεγαλώσει τα παιδιά της σωστά ώστε να βγουν στην κοινωνία με το χαμόγελο; Θα μπορέσει να κρατήσει τη δουλειά της αλλά και να βγει πιο πάνω από την αντίπαλο της; Μια γυναίκα που πολεμά καθημερινά. Η Μάνα Χ ουρανού, μια γυναίκα που έχει υπερδυνάμεις, όπως όλες οι άλλες αγωνίστριες γυναίκες.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού, Τάσος Γιαννόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, κ.α

Προβολή: MEGA

Μάνα Χ Ουρανού – Tα επεισόδια

Επεισόδιο 01-02
Επεισόδιο 03-04
Επεισόδιο 05-06
Επεισόδιο 07-08
Επεισόδιο 09-10
Επεισόδιο 11-12
Επεισόδιο 13-14
Επεισόδιο 15
Επεισόδιο 16
Επεισόδιο 17-18