Μαύρο τριαντάφυλλο – Garagul – Τα επεισόδια

Μαύρο τριαντάφυλλο - Garagul - Τα επεισόδια

Μαύρο τριαντάφυλλο – Garagul – Τα επεισόδια

Μια νέα τούρκικη δραματική σειρά του Star. Τι γίνεται όταν μια μεγάλη αγάπη έρχεται σε σύγκρουση με τις τοπικές παραδόσεις και τα έθιμα;

Μαύρο τριαντάφυλλο η διπλή ζωή ενός άντρα η οποία βασίζεται μόνο στα ψέματα και τις συνομωσίες. Η Εμπρού είναι παντρεμένη με τον γοητευτικότατο Μουράτ και μένουν στην Κωνσταντινούπολη με τα τρία παιδιά τους. Ο Μουράτ ναι μεν είναι πλούσιος αλλά η οικογένεια του είναι μια παραδοσιακή οικογένεια από την Ανατολία. Αποφασίζει να φύγει από αυτό το περίεργο περιβάλλον, να παντρεύτει και να φύγει για την Κωνσταντινούπολη. Οι δουλειά του όμως δεν πάει καλά και επιστρέφει πίσω για να ζητήσει οικονομική βοήθεια.

Ο Μουράτ έχει διπλή οικογένεια! Είναι παντρεμένος και με την Ναρίν με θρησκευτικό γάμο όμως μη αναγνωρισμένος από το Τούρκικο κράτος. Τον γάμο αυτόν δεν τον γνωρίζει κανείς. Μαζί της έχει αποκτήσει και έναν γιο. Η οικογένεια του θέλει για νύφη την Νερίν με τον Μουράτ να κρύβει τον δεύτερο γάμο του από την Εμπρού και τα παιδιά του.

Υπάρχει όμως κάτι που ενώνει τις δυο αυτές γυναίκες. Η Ναρίν αρχικά δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και όταν η Εμπρού γέννησε το πρώτο τους παιδάκι, της είπε ότι πέθανε και αμέσως το έδωσε στην Νερίν για να το μεγαλώσει! Το αγοράκι ονομάστηκε Μποράν και δεν γνωρίζει πως η Ναρίν δεν είναι η μητέρα του.

Ο Μουράτ ζητά βοήθεια από τον αδελφό του αλλά πάνω σε έναν καυγά αυτός σκοτώνει τον Μουράτ μετατρέποντας την ζωή της Εμπρού σε έναν εφιάλτη. Ο άντρα της είναι νεκρός και αυτή δεν έχει χρήματα ούτε για τα προς το ζην. Μετακομίζει στην γενέτειρα του άντρα της και εκεί γνωρίζει έναν άλλον άντρα τον Φιράτ… Αυτή είναι η συγκινητική υπόθεση της σειράς «Μαύρο τριαντάφυλλο».

Προβολή: STAR

Μαύρο τριαντάφυλλο – Tα επεισόδια

Επεισόδια 05-06-08-08-09
Επεισόδια 10-11-12-13-14
Επεισόδια 15-16-17-18-19