ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ – ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ - ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ – ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μη με σκας, πρόκειται για μια κωμική σειρά του alpha με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ένα ζευγάρι ανδρών ζει εδώ και 30 χρόνια κάτω από την ίδια στέγη. Δυο άνθρωποι που αγαπιούνται μας παρουσιάζουν τις ιστορίες τους και την καθημερινότητα τους.

Δεν είναι  όμως μόνοι τους καθώς περιτριγυρίζονται από μια ομάδα ατόμων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέση τους. Η Λουκία είναι η οικιακή τους βοηθός για πάνω από 10 χρόνια. Κάνει το δερβέναγα και φαίνεται σαν να διοικεί όλα τα θέματα του σπιτιού. Η Ελσα είναι η φίλη του Σωκράτη η οποία ψάχνει να βρει μάταια τον σωστό άνδρα για να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια.

Ο Δαμιανός, πατέρας του Αιμίλιου αν και σε προχωρημένη ηλικία δεν αφήνει να του ξεφύγει ούτε θυλάκια γάτα, ενώ ο Τάσος και η Στέλλα είναι οι νέοι τους γείτονες και κάπως προβληματικοί αφού τους ακούμε να τσακώνονται συνέχεια. Μήλο της έριδας για το ζευγάρι, ωστόσο, ο Θέμης ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος της Λουκίας.

Όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο οι δυο άνδρες ξυπνούν αλλά ο ένας δεν μιλάει στον άλλον καθώς είναι μουτρωμένοι. Η Λουκία δεν θέλει να μπει στη μέση αλλά αυτοί της λένε το λόγο. Ο Ένας πιστεύει πως ο άλλος έχει ξεχάσει την επέτειο γνωριμίας τους πριν 30 ολόκληρα χρόνια! Για αυτό οι δυο άνδρες δεν μιλούν αναμεταξύ τους. Η Λουκία όμως ετοιμάζει πάρτι έκπληξη.

Το σενάριο υπογράφει ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, Σε σκηνοθεσία του Κώστα Βαρελίδη.

Πρωταγωνιστούν στην νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, Μη με σκας οι: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μαρία Αντουλινάκη, Χρήστος Σπανός, Γιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μοθωναίος, Κατερίνα Μισιχρόνη.

ΜΗ ΜΕ ΣΚΑΣ – ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδιο 1
Επεισόδιο 2