Μικρά εγκλήματα – Όλα τα επεισόδια

Μικρά εγκλήματα - Όλα τα επεισόδια

Μικρά εγκλήματα δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της νέας τούρκικης σειράς του ANT1. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά Anne, το κανάλι επενδύει σε ακόμα μια ξένη σειρά η οποία αναμένει να διατηρήσει ή ακόμα και να ξεπεράσει τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς Anne.

Τα μικρά εγκλήματα κάνουν θραύση στη γείτονα χώρα και αυτό εξαιτίας της υπόθεσης που εξιτάρει το κοινό. Μια ιστορία εκδίκησης, ίντριγκας, μυστήριου, φιλίας και αγάπης έρχεται στις οθόνες μας. Ο αγώνας για δικαίωση είναι αυτός που θα καθηλώσει στους δεκτές το τηλεοπτικό κοινό που επιλέγει να παρακολουθεί τις τούρκικες σειρές.
Ποια είναι όμως η υπόθεση; Όταν ήταν ακόμα έφηβες η Oya, η Arzu, η Pelin και η Perve, ήταν πολύ καλές φίλες. Οι τρεις τελευταίες όμως έστησαν μια φάρσα στην υποτίθεται φίλη τους Oya, μια φάρσα τόσο σκληρή, η οποία την οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι τρεις αυτές γυναίκες αν και έχουν περάσει 20 χρόνια από το συμβάν αυτό είναι αχώριστες φίλες. Η Oya όμως δεν παραμένει φίλη τους. Ένας φόνος όμως θα ενώσει αυτές τις τέσσερις γυναίκες με την Oya να ζητά εκδίκηση. Πιστεύει πως τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα που θα εκδικηθεί τις τρεις παλιές της φίλες.

Ποιοι είναι οι χαρακτήρες της σειράς «Μικρά εγκλήματα»;

Η Oya είναι μια επιτυχημένη γυναικολόγος η οποία δεν αφήνει κανέναν αβοήθητο ακόμα και αφιλόκερδός. Δεν δέχεται την αδικία και είναι καλόκαρδη. Θέλει όμως να δικαιωθεί για όσα υπέφερε εξαιτίας των τριών γυναικών.

Η Merve είναι πολύ όμορφη, έξυπνη, αλλά είναι μοχθηρή. Είναι νοικοκυρά, αλλά επιβάλει την επιρροή της στο περιβάλλον της. Είναι πολύ εγωίστρια και θέλει να ελέγχει τους πάντες.

Η Pelin νοικοκυρά και αυτή διαθέτει μια βαθιά σκοτεινή πλευρά και μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη και από την Merve, με την οποία είναι κολλητές φίλες. Ζηλεύει παράφορα τον σύζυγο της Taylan.

Η Arzu μοιάζει σαν μια υποδειγματική σύζυγος η οποία προσέχει το σπίτι της και την οικογένεια της. Μαθαίνει όμως πως ο σύζυγος της την απατά και τότε αλλάζει ως άνθρωπος…

Ο Mehmet είναι ο σύζυγος της Arzu. Διατηρεί παράνομο δεσμό με μια κατά πολύ μικρότερη του.

Ο Sherhan είναι ο σύζυγος της Merve. Είναι ένας ευσυνείδητος επαγγελματίας και αποτελεί πρότυπό οικογενειάρχη. Θα συνειδητοποιήσει όμως πως έκανε λάθος που παντρεύτηκε την Merve, όταν γνωρίσει και αγαπήσει την Oya.

Ο Taylan ήταν το αγόρι της Oya, όμως παντρεύτηκε την Pelin. Τώρα εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα της συζύγου του. Είναι αναξιόπιστος ως χαρακτήρας και κακομαθημένος.

Ο Edip είναι το στήριγμα της Oya. Είναι ο μέντορας της, ο άνθρωπος που της δίνει δύναμη. Αποτελεί τον πιο κοντινό της άνθρωπο και πίσω από τα αισθήματα του κρύβεται μια βαθιά αγάπη. Ο Edip είναι αυτός που διηγείται την φιλοσοφία και τις αλήθειες της πλοκής στη σειρά αυτή.

Τα μικρά εγκλήματα θα προβάλλονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00

Πρωταγωνιστούν: Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, κ.α.

Μικρά εγκλήματα – Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια και διαβάστε τις περιλήψεις

Επεισόδιο 1-2-3-4
Επεισόδιο 5-6