Μοιραία έλξη επεισόδια

Μοιραία έλξη επεισόδια

Μια νέα τούρκικη σειρά που φέρει ως τίτλο «Μοιραία έλξη» έρχεται να αντικαταστήσει τα επεισόδια της σειράς «Το καφέ της Χαράς». Μια σειρά που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 κάθε σεζόν εδώ και δεκαπέντε χρόνια…. Η σειρά Μοιραία έλξη, θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:30.

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης και ίντριγκας που έρχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά αυτή προβλήθηκε στη γείτονα χώρα σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Διαθέτει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο και τα social Media παίρνουν φωτιά με τις νέες εξελίξεις της σειράς…

Πρωταγωνιστές είναι δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί της Τουρκίας, οι οποίοι έχουν γίνει και σε εμάς γνωστοί από τούρκικες σειρές που έχουν ήδη προβληθεί στην χώρα μας. Αναφερόμαστε στον Kıvanç Tatlıtuğ, τον οποίο έχουμε δει στον « Πειρασμό» και στα «Ασημένια φεγγάρια» και την Tuba Büyüküstün, η οποία έχει υποδυθεί την ASI στον ομώνυμο ρόλο.

Ο τζεσουρ είναι ένας γοητευτικός, περίεργος όμως άνδρας, ο οποίος έρχεται να εγκατασταθεί σε μια αγροτική περιοχή, κρύβοντας τα δικά του μυστικά. Εκεί γνωρίζει και αποκτά συναισθήματα για τη Σουχαν. Ο νεαρός κρύβει από όλους την πραγματική του ταυτότητα. Σκοπός του είναι να εκδικηθεί τον Ταχσιν, ο οποίος οφείλεται για τον θάνατο της οικογένεια ς του. Ο Ταχσιν, πανίσχυρος επιχειρηματίας, όμως είναι ο πατέρας της Σουχαν.

Η Σουχαν είναι μια δυναμική επιχειρηματίας ιδιοκτήτρια εταιρείας αρωμάτων. Ο πατέρας της την λατρεύει, ενώ αυτή δείχνει τόσο ευτυχισμένη. Η γνωριμία της όμως με τον Τζεσουρ την αλλάζει. Την κάνει πιο ευάλωτη και την παρασύρει σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν τα μυστικά του παρελθόντος. Μαθαίνει την αλήθεια και η εμπιστοσύνη της κλονίζεται. Τίποτα δεν θα είναι τώρα το ίδιο για αυτήν. Η Σουχαν θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον πατέρα της και τον άνδρα της ζωής της, τον Τζεσουρ.

Ο Ταχσιν είναι ένας πανίσχυρος επιχειρηματίας που κάνει ότι θέλει στην πόλη με την κυριαρχία του. Έχει μια κόρη τη Σουχαν και έναν γιο τον Κορχαν. Είναι χήρος πολλά χρόνια και έχει ως σύντροφο την Ανταλετ. Ο πλούτος και η επιρροή που ασκεί, κάνει τους κατοίκους της περιοχής να τον φοβούνται και να τον σέβονται. Αυτός ελέγχει τα πάντα.

Μοιραία έλξη επεισόδια