Μπρούσκο – Επεισόδια 259-260-261-262

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια 259-260-261-262
Μπρούσκο – Επεισόδια 259-260-261-262

Μπρούσκο, επεισόδιο 259. Για πρώτη φορά θα δούμε τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να τσακώνονται λόγω του Νεκτάριου, ο οποίος τους ζητά να τον καλύψουν ώστε να πάει να δει για τελευταία φορά την Αντιγόνη πριν αυτή φύγει. Φαίνεται πως ο Αχιλλέας έχει άλλη γνώμη και η Μελίνα η οποία έρχεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έχει άλλη. Ο Ματθαίος όμως έχει καταλάβει πως ο αδελφός του έχει παράνομο δεσμό και δεν θέλει να το αφήσει αυτό έτσι. Η Δήμητρα όμως δεν φαίνεται να περνά άσχημα, μιας και για παρέα έχει τον Πάτροκλο ο οποίος της εξομολογείται τα αισθήματα του και αυτή φαίνεται πως ανταποκρίνεται! Ο Πάτροκλος βρίσκει την ευκαιρία να στήσει παγίδα στον Μηνά ώστε να τον εκδικηθεί, μιας και αυτός συνεχίζει να θέλει την καθηγήτρια του. Ο Πάτροκλος πρώτα θέλει να πείσει τη Βασιλική για την αθωότητα του. Η ώρα του γάμου έφτασε και η Λουκία και ο Παύλος κάνουν τα πάντα ώστε ο Μάρκος να μην καταλάβει τίποτα. Ο Διαμαντής μαθαίνει πως η Δάφνη ετοιμάζει μυστικό γάμο και παγαίνει σπίτι της για να την αποτρέψει, λέγοντας όλα όσα αυτός νιώθει για την Δάφνη. Η Πανίτσα συναντά τον Ενρίκε, ο οποίος θέλει να την έχει ξανά. Ο Σήφης πιέζει την Λουκία να αφήσει τον πατέρα του και αυτή μην μπορώντας άλλο χωρίς τον Σήφη, του λέει πως θα το κάνει. Ο Σήφης παθαίνει σοκ όταν η κόρη του, του λέει πως συνάντησε τον παππού της.

Μπρούσκο, επεισόδιο 260. Τωρα θα μάθουμε εάν ο Μάρκος δεχτεί αυτή την έκπληξη γάμο της Δάφνης. Ο γάμος θα πάρει μια απρόσμενη εξέλιξη η οποία θα σοκάρει την Δάφνη. Ο Πάτροκλος ζητά από τον Νεκτάριο να αφήσει την Αντιγόνη και να σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του. Ο Νεκτάριος θυμώνει και τότε γεννιούνται στο μυαλό του οι υποψίες για την παράξενη συμπεριφορά του Πατρόκλου. Όλοι θα πάνε να γιορτάσουν την αγορά του καινούργιου αμπελιού-όνειρο, αλλά η χαρά θα τους μείνει στη μέση μιας και η Ευρυδίκη θα αποκαλύψει στον Πάτροκλο, την Μελίνα και τον Αχιλλέα κάτι που θα τους αναστατώσει. Ο Παύλος ετοιμάζεται για το ταξίδι του και λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του δέχεται ένα περίεργο μήνυμα και γρήγορα αφήνει το ταξίδι και επιστρέφει σπίτι του, όπου βλέπει την Λουκία και τον γιο του στο κρεβάτι!

Μπρούσκο, επεισόδιο 261. Ο Παύλος παθαίνει σοκ μιας και δεν περίμενε με τίποτα να δει την γυναίκα του και τον γιο του σε αυτήν την κατάσταση. Ήξερε πως κάτι συνέβαινε, αλλά όχι αυτό! Δραματική η κατάσταση για τη Λουκία η οποία τρέχει στο σπίτι της Δάφνης για να μην πέσει στην οργή του Παύλου και περιμένει να έρθει να την πάρει ο Σήφης για να πάνε στην Αθήνα να ζήσουν μαζί. Ευτυχισμένος ο Σήφης που κατάφερε να πετύχει το σχέδιο του. Να διαλύσει συναισθηματικά τον πατέρα του. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα ανατρέψουν τα όνειρα της Λουκίας με τον χειρότερο τρόπο. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί με τα νομίσματα που είχε φωτογραφίσει ο Σήφης και την ίδια ώρα αυτός δεν δέχεται καμία κουβέντα μαζί του. Η Ευρυδίκη ακόμα απειλεί τον Πάτροκλο για να πάρει χρήματα, ενώ ο Σήφης πηγαίνει να δει την Λουκία και να της ξεκαθαρίσει τη θέση του. Μια κίνηση που θα καταλήξει σε ένα δραματικό γεγονός για τη Λουκία και θα σημαδέψει για πάντα όλους όσους βρίσκονται το περιβάλλον τους. Αρνητικά θα είναι τα συναισθήματα που θα προκύψουν στους τηλεθεατές με την συμπεριφορά του Σήφη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 262. Στην συνάντηση που θα έχουν η Λουκία με τον Σήφη τα πράγματα θα καταλήξουν στο απόλυτο δράμα. Αυτή μην μπορώντας να αντέξει την κοροϊδία, του επιτίθεται με μαχαίρι και το συμβάν παίρνει μια απρόσμενη τροπή. Η Δάφνη και ο Μάρκος ανησυχούν που η Λουκία δεν είναι στο σπίτι τους και βγαίνουν να την ψάξουν. Εκτός εαυτού ο Παύλος που απειλεί τους πάντες. Ο Σήφης επιστρέφει στο σπίτι του σε κατάσταση σοκ και θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί τα ματωμένα ρούχα του. Ο Πάτροκλος και ο Νεκτάριος τσακώνονται αλλά αυτή την φορά άγρια και ο λόγος είναι η Αντιγόνη. Ο Πάτροκλος ζητά από τον αδελφό του να μην εγκαταλείψει τη Δήμητρα. Ο Αχιλλέας προβαίνει σε μια ξαφνική πράξη που έχει να κάνει με το κτήμα, και αυτό θα συγκινήσει πολύ τον Ματθαίο.