Μπρούσκο – Επεισόδια 312-313-314-315-316

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - επεισόδια   312-313-314-315-316
Μπρούσκο – Επεισόδια 312-313-314-315-316

Μπρούσκο, επεισόδιο 312. Ο Σήφης τελικά βρίσκει μέσω του Ντετέκτιβ που μένουν η Αγγελική και το παιδί του και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, ενώ η Μελίνα σοκάρεται με το διαζύγιο του Νεκτάριου και κατηγορεί την φίλη της σχετικά με αυτό. Η Μελίνα στενοχωριέται καθώς κανείς από την οικογένεια των Ματθαίων δεν θέλει καν να ακούσει πως η Δήμητρα θα γίνει η παρένθετη μητέρα. Ο Χρήστος τελικά είπε ψέματα στην αδελφή του πως παρατήθηκε από την δουλειά, ενώ τον βλέπουμε να βρίσκεται στο σπίτι του Διαμαντή και να ψάχνει για στοιχεία. Ο Πάτροκλος ζητά από την Αναστασία να τους παντρέψει με την Άννα. Ο Διαμαντής συνεχίζει να πιέζει έντονα την Όλγα σχετικά με το σχέδιο καταστροφής των Ματθαίων. Ο Μανωλιος κάνει προξενιό στην Πανίτσα έναν Κριτικό. Η Αλεξάνδρα ,ο Αχιλλέας και η Μελίνα, συναντιούνται κατά τύχη.

Μπρούσκο, επεισόδιο 313. Ο Αχιλλέας λέει πολλές δικαιολογίες για να σταματήσει τη ζήλια η Μελίνα, αλλά αυτή δεν τον πιστεύει και θεωρεί πως ο άντρα της έχει συναντηθεί με την Αλεξάνδρα. Δύσκολα τα πράγματα για αυτόν μιας και η Αλεξάνδρα έχει αρχίσει να τον θέλει και πάλι . Την ώρα που ο Χρήστος ψάχνει στο σπίτι του Διαμαντή μπαίνει στο σπίτι ο Πάτροκλος με τον πατέρα του! η Πανίτσα και η Κωνσταντίνα ζητάνε από την Δάφνη να μην παραμελεί τον άντρα της. Ο Σηφης και ο Μηνάς είναι τσακωμένοι και ο Μηνάς είναι πολύ στενοχωρημένος. Η Αναστασία λέει στον αδελφό της πως εάν τολμήσει να κλέψει την Στεφανία από την Αγγελική, θα τον διαγράψει από τη ζωή της. Η Αντιγόνη και ο Ματθαίος συναντιούνται και αυτή παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στο Παρίσι χωρίς να το γνωρίζει ο Νεκτάριος. Η Αγγελική τηλεφωνεί στην Αναστασία και της λέει πως το παιδί έχει εξαφανιστεί.

Μπρούσκο, επεισόδιο 314. Ο Σηφης έκλεψε την κόρη του από την Αγγελική και όλη η οικογένεια του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο Διαμαντής και η Αναστασία στηρίζουν την ψυχολογικά διαλυμένη Αγγελική. Ακόμα και ο Παύλος είναι έξω φρένων και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που πήγε και έκανε ο γιος του. η Δήμητρα λέει στον Πάτροκλο πως κάτι συμβαίνει με τον Νεκτάριο. Ο Νεκτάριος ζητά από τα αδέλφια του να προσλάβουν την Αντιγόνη στην εταιρεία τους! Η Μελίνα πιέζει τον Αχιλλέα να δεχθεί να γίνει παρένθετη μητέρα η Δήμητρα και αυτός πιεσμένος τρέχει στην Αλεξάνδρα για να βρει λύση. Ο Μάρκος λέει στην Δάφνη πως πήγε με άλλη γυναίκα!

Μπρούσκο, επεισόδιο 315. Η Αγγελική είναι ράκος και στο πλευρό της βρίσκεται η Αναστασία. Η Δάφνη είναι έξαλλη με αυτό που έκανε ο άντρας της και κατηγορεί την Λουκία πως έγινε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Μάρκο. Η Αντιγόνη προσλαμβάνεται στην εταιρεία και η Μελίνα γίνεται έξω φρενών και τσακώνεται με τον Αχιλλέα αλλά και με την Αντιγόνη. Η Βασιλική μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του Μηνά και πανικοβάλλεται. Ο Αχιλλέας σιγά – σιγά ξεπερνά τις μεγάλες κρίσεις πανικού με την βοήθεια της Αλεξάνδρας. Η Δήμητρα και ο Πάτροκλος προσπαθούν να μείνουν όσο πιο πολύ μακριά μπορούν.

Μπρούσκο, επεισόδιο 316. Η Αναστασία κατηγορεί την Μελίνα πως γνωρίζει και βοήθησε τον Σηφη στην απαγωγή της κόρη του, αυτό το γεγονός εξοργίζει τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος λέει στην Δάφνη πως αυτή φταίει που αναγκάστηκε να πάει με άλλη και αυτή έξω φρενών τον διώχνει από το σπίτι. Η Βασιλική δεν θέλει να κρατήσει το παιδί και ο Μηνάς είναι απαρηγόρητος, ενώ η Μελίνα είναι απέναντι της λέγοντας πως αυτή δεν μπορεί να κάνει παιδιά και η Βασιλική που έμεινε τόσο εύκολα έγκυος δεν θέλει να το κρατήσει! Ο Διαμαντής δέχεται στο σπίτι του τους γονείς της Άννας και κανονίζουν τα του γάμου. Η Αγγελική δεν γνωρίζει τόσες ημέρες που είναι και τι κάνει το παιδί της. Ο Διαμαντής λέει στην Όλγα έναν τρόπο ώστε να καταστρέψει τους Ματθαίους χωρίς να την υποψιαστούν.