My Style Rocks – Αυτές είναι οι νέες παίκτριες

My Style Rocks - Αυτές είναι οι νέες παίκτριες

My Style Rocks – Αυτές είναι οι νέες παίκτριες.

Σας παρουσιάζουμε τις 10 παίκτριες του My Style Rocks το οποίο θα προβληθεί τη σεζόν 2023-2024.

 

Απολλεών
Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Απολλεών

Η Απολλεών, (Αθηνά Αουρσαλίδου), κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Είναι σύζυγός του διάσημου πρωταθλητή TaeKwonDo, Στέφανου Κωνσταντινίδη, και μαζί έχουν ένα παιδί πέντε ετών. Στο επαγγελματικό της βιογραφικό, η Απολλώνια έχει εμπειρία στις πωλήσεις και ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια, διαχειρίζεται το δικό της κατάστημα ρούχων στη Θεσσαλονίκη. Παρόλο που δεν έχει σπουδάσει μόδα, πιστεύει ότι έχει καλή αίσθηση στυλ και αγαπά την “οργανωμένη σύγχυση” στο ντύσιμο. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα υπέρ των εταιρειών γρήγορης μόδας, δεν τις αποφεύγει εντελώς.

Η Απολλώνια έχει αντιμετωπίσει κριτική για το ξεχωριστό της στυλ, τόσο στα social media όσο και στην καθημερινότητά της, αλλά δεν διστάζει να απαντά. Στο πρόγραμμα “My Style Rocks”, συμμετέχει για να προωθήσει την ιδέα του μαξιμαλισμού στη μόδα και να αντιταχθεί στην κοινωνική πίεση του “τι θα πουν οι άλλοι”.

 

Ελεάνα Δαρίβα
Ηλικία: 32 ετών

Επάγγελμα: Στιλίστρια

Ελεάνα Δαρίβα

Η Ελεάνα Δαρίβα είναι μια γυναίκα με ρίζες από τον Πόντο και τη Σμύρνη. Έχει σπουδάσει ισπανική φιλολογία, είναι βοηθός κτηνιάτρου και δασκάλα χορού. Από πολύ μικρή, έδειχνε μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα, πειραματιζόμενη με τα ρούχα που της προσέφερε η οικογένειά της. Σήμερα, είναι επαγγελματίας στιλίστρια και ιδιοκτήτρια ενός brand.

Το προσωπικό της στιλ είναι έντονο και πολύχρωμο, με έμφαση στη δεκαετία του 2000. Προτιμά vintage κομμάτια και αποφεύγει τη μαζική παραγωγή ρούχων. Θέλει να ξεχωρίζει και να είναι μοναδική στο ντύσιμό της.

Η Ελεάνα περιγράφει τον εαυτό της ως δημιουργικό, ευαίσθητο και λίγο ανορθόδοξο άτομο. Θαυμάζει τις γυναίκες που ξεχωρίζουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, ενώ δεν εγκρίνει τις υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις. Είναι ανήσυχη για το ενδεχόμενο να μην μπορεί να συνδεθεί με τις συμπαίκτριές της, εάν αυτές δεν έχουν γνώσεις στη μόδα.

 

Κατερίνα Κλάδης
Ηλικία: 35 ετών

Επάγγελμα: Σύμβουλος Μόδας

Κατερίνα Κλάδης

Η Κατερίνα Κλάδης είναι γεννημένη στο Σικάγο από Έλληνες καταγωγής, με τον πατέρα της να προέρχεται από τη Ζάκυνθο και τη μητέρα της από την Κόρινθο. Αν και ζει στο Miami, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για το My Style Rocks, μετά από μια δεκαετία απουσίας.

Εργάζεται ως σύμβουλος μόδας, ενοικιάζοντας τα ρούχα της για ειδικές εμφανίσεις και έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικές εκπομπές μόδας στη Florida. Περιγράφει τον εαυτό της ως ζωηρή και διαρκώς εξελισσόμενη.

Το προσωπικό της στιλ είναι μοναδικό, έντονο και υπερβολικό. Αγαπά να αγοράζει ρούχα από διάφορα μέρη, από μικρά καταστήματα μέχρι γνωστές boutique. Παρόλο που τα ελληνικά της δεν είναι τέλεια, κατανοεί τη γλώσσα πολύ καλά, οπότε προειδοποιεί τις συμπαίκτριές της να είναι προσεκτικές. Στο παιχνίδι συμμετέχει για να διεισδύσει στην ελληνική μόδα.

 

Νίκη Κόλια
Ηλικία: 32 ετών

Επάγγελμα: Full time μαμά

Νίκη Κόλια

Η Νίκη Κόλια προέρχεται από τη Λέρο, αλλά από το 2021 έχει μετακομίσει στο Dubai λόγω της επαγγελματικής δραστηριότητας του συζύγου της. Είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού.

Η μητέρα της, που θεωρεί ως πρότυπο στη μόδα, την ενέπνευσε να ασχοληθεί με τον χώρο. Η Νίκη χαρακτηρίζει το δικό της στιλ ως σέξι, κομψό και λίγο πιο τολμηρό, ενώ αποφεύγει τις υπερβολικές εμφανίσεις.

Είναι ανθρώπινη με έντονο χιούμορ και δεν διστάζει να δείξει τη γνώμη της μέσω της έκφρασης του προσώπου της. Επιλέγει να συμμετάσχει στο My Style Rocks ως μια ευκαιρία να διασκεδάσει και να κάνει κάτι διαφορετικό, ενώ δεν εργάζεται.

 

Ντένη Κουβαράκου
Ηλικία: 53 ετών

Επάγγελμα: Ψηφιακό marketing

Ντένη Κουβαράκου

Η Ντένη Κουβαράκου είναι γεννημένη και ανατραφείσα στην Αθήνα, στην περιοχή των Εξαρχείων. Έχει υποστεί χωρισμό και είναι μητέρα ενός 12χρονου αγοριού.

Η επαφή της με τη μόδα ξεκίνησε από πολύ νωρίς, καθώς η μητέρα της είχε ένα κατάστημα ρούχων. Σήμερα, η Ντένη είναι ενεργή στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, συνεργαζόμενη με διάφορες εταιρείες και έχοντας έναν μεγάλο αριθμό ακολούθων στα social media.

Περιγράφει τον εαυτό της ως ειλικρινή, θετική, ανταγωνιστική, ανυπόμονη και λίγο υπερβολική. Έχει ένα απλό και χαλαρό στιλ, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να προτιμά τις βραδινές και σέξι εμφανίσεις. Παρόλο που δεν ακολουθεί τις τάσεις της μόδας στα καρφιά, έχει αρχίσει να πειραματίζεται περισσότερο με τα χρώματα. Ενώ παλιά προτιμούσε τα μαύρα, τώρα έχει ενσωματώσει περισσότερο χρώμα στο ντύσιμό της. Τέλος, δεν είναι φαν των μεγάλων brands και δεν της αρέσει να βλέπει γυναίκες με αντίγραφα προϊόντων.

 

Διονυσία Κούκιου
Ηλικία: 37 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Διονυσία Κούκιου

Η Διονυσία Κούκιου είναι γνωστή στον χώρο της μόδας από τότε που αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς το 2008.

Προερχόμενη από την Πάτρα, μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές, αλλά η καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ την κράτησε απασχολημένη μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς. Σήμερα, διαχειρίζεται δύο επιχειρήσεις solarium, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύει ακράδαντα στη σημασία της εξωτερικής εμφάνισης.

Παρόλο που δεν ανταγωνίζεται τις άλλες γυναίκες, δεν διστάζει να εκφράζει τη γνώμη της. Είναι προσεκτική με τα λόγια των άλλων γυναικών, γνωρίζοντας πως οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τη στάση τους όταν δεν βρίσκονται μπροστά της. Ωστόσο, τονίζει πως έχει πολλές φίλες, σε αντίθεση με άλλες συμμετέχουσες.

 

Αμάντα Μανωλάκου
Ηλικία: 38 ετών

Επάγγελμα: Influencer

Αμάντα Μανωλάκου

Η Αμάντα, γεννημένη στην Αθήνα από Μανιάτη πατέρα και Χιώτισσα μητέρα, είναι μια πολυσύχναστη προσωπικότητα στον χώρο των social media. Παρόλο που έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά, έχει καταξιωθεί ως influencer. Στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη και μητέρα ενός 7χρονου αγοριού.

Η συμμετοχή της στο My Style Rocks δεν είναι η πρώτη της. Έχει ξαναδιαγωνιστεί στο παρελθόν, κάτι που την καθιστά γνώριμη μορφή στο κοινό. Το στυλ της είναι έντονο, με μια αυτοπεποίθηση που την κάνει να το χαρακτηρίζει ως “τέλειο”. Λατρεύει τον συνδυασμό του σέξι με το ανδρόγυνο και δεν διστάζει να πειραματιστεί με διαφορετικά looks. Ενώ ψωνίζει από fast fashion καταστήματα, αναζητώντας τις καλύτερες απομιμήσεις γνωστών brands, δεν αποφεύγει τα second hand καταστήματα.

Ένα από τα πιο πολυτελή κομμάτια της γκαρνταρόμπας της είναι ένα φόρεμα αξίας 60.000 ευρώ, δώρο από τους γονείς της. Η Αμάντα είναι αποφασισμένη, ανταγωνιστική και δεν ανέχεται την κακογουστιά. Επιστρέφει στο My Style Rocks με την ελπίδα να φτάσει μέχρι τον τελικό αυτή τη φορά.

 

Μορτασία
Ηλικία: 24 ετών

Επάγγελμα: Ιδιωτική υπάλληλος

Μορτασία

Η Μορτασία, πραγματικό όνομα Αναστασία Μορτοπούλου, είναι μια νεαρή γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Μεγαλωμένη στη Θεσσαλονίκη, μετακόμισε στα Ιωάννινα για σπουδές, αλλά τώρα έχει βάση στην Αθήνα. Εργάζεται σε μια βιοτεχνία ρούχων, όπου αποκτά πρακτική εμπειρία στη ραπτική, με τον τελικό στόχο να γίνει μια ανατρεπτική σχεδιάστρια.

Για τη Μορτασία, το “ανατρεπτικό” δεν σημαίνει απαραίτητα όμορφο, αλλά κάτι που προκαλεί και διεγείρει τον κόσμο. Το στυλ της είναι dark, επηρεασμένο από σχεδιαστές όπως ο Kanye West, η Vivienne Westwood και ο Rick Owens. Παρόλο που αγοράζει από γνωστά brands, δίνει έμφαση στην υποστήριξη ανερχόμενων Έλληνων σχεδιαστών και αποφεύγει την fast fashion.

Η Μορτασία είναι δυναμική, ανεξάρτητη και ευαίσθητη, αλλά ταυτόχρονα δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα φανεί σνομπ. Στο My Style Rocks, θέλει να δείξει στον κόσμο το μοναδικό της στυλ και να εξηγήσει τη φιλοσοφία πίσω από αυτό. Είναι αποφασισμένη να κάνει τη διαφορά και να αφήσει το στίγμα της στον χώρο της μόδας.

 

Γεωργία Μπαχούμη
Ηλικία: 31 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Γεωργία Μπαχούμη

Η Γεωργία Μπαχούμη είναι μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και μια ξεχωριστή σχέση με τη μόδα. Αν και δεν ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, έχει αναπτύξει το δικό της προσωπικό στυλ μέσα από τα χρόνια που δούλευε ως πωλήτρια. Η αγάπη της για τη μόδα δεν προέρχεται από τις πασαρέλες ή τα περιοδικά, αλλά από την καθημερινή επαφή της με τα ρούχα και τους πελάτες.

Η Γεωργία είναι μια γυναίκα που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Δεν ανέχεται την απεριποίητη εμφάνιση και την έλλειψη προσοχής στα ρούχα. Είναι επίσης πολύ ευαίσθητη και δεν διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της, ειδικά όταν νιώθει προσβεβλημένη.

Παρόλο που έχει δυνατό χαρακτήρα, η Γεωργία έχει και τις ευαισθησίες της. Έχει αντιμετωπίσει προκλήσεις στη ζωή της, όπως τον χωρισμό της και τη μητρότητα, και αυτές οι εμπειρίες την έχουν κάνει πιο δυνατή αλλά και πιο προσεκτική στις σχέσεις της με τους άλλους.

Στο My Style Rocks, η Γεωργία θέλει να δείξει το δικό της μοναδικό στυλ, αλλά και να αντλήσει έμπνευση από τις συμπαίκτριές της. Ελπίζει να βρει γυναίκες που θα την εμπνεύσουν και θα την κάνουν να αναθεωρήσει τις απόψεις της για τη μόδα και το στυλ.


Χριστίνα Μπίτα

Ηλικία: 35 ετών

Επάγγελμα: Αισθητικός

Χριστίνα Μπίτα

Η Χριστίνα Μπίτα είναι μια γυναίκα με ιστορία. Έρχοντας από την Αλβανία στα 18 της, έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις, αλλά έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια επιτυχημένη ζωή για τον εαυτό της και τον γιο της στην Ελλάδα.

Η αγάπη της για τη μόδα είναι προφανής. Με ένα στυλ που συνδυάζει το σικάτο με το ανατρεπτικό, η Χριστίνα δεν φοβάται να πειραματιστεί και να δείξει την πραγματική της πλευρά. Είτε πρόκειται για ένα κομψό φόρεμα ή για τα αγαπημένα της άρβυλα, η Χριστίνα γνωρίζει πώς να τραβά τα βλέμματα.

Παρόλο που είναι αυτοπεποίθηση και πιστεύει στην ομορφιά της, η Χριστίνα δεν είναι μόνο εμφάνιση. Είναι μια γυναίκα με χαρακτήρα, που θυμώνει εύκολα αλλά δεν κρατάει κακία. Είναι γενναιόδωρη και δοτική, και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει.

Στο My Style Rocks, η Χριστίνα θέλει να δείξει το δικό της μοναδικό στυλ και να αποδείξει ότι η μόδα δεν είναι μόνο για τους γεννημένους με το “ασημένιο κουτάλι” στο στόμα τους. Είναι για όλους όσους έχουν πάθος, γούστο και τολμηρότητα.

 

My Style Rocks – Αυτές είναι οι νέες παίκτριες που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της εκπομπής, εδώ.

 

πηγη: news247