Τραγικό! Να τι θα συμβεί εάν η γη σταματήσει την περιστροφή

Να τι θα συμβεί εάν η γη σταματήσει την περιστροφή

Να τι θα συμβεί εάν η γη σταματήσει να περιστρέφεται. Οι Πυθαγόρειοι το γνώριζαν… Η γη περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της και τον ήλιο.

Η περιστροφή της γης είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την διατήρηση του πλανήτη μας. Εάν δεν γινόταν αυτό, τα σώματα μας θα εκτοξεύονταν με απίστευτη ταχύτητα. Αυτοί που θα επιβίωναν τουλάχιστο για λίγο, θα ήταν αυτοί που θα βρίσκονταν σε κάποιο ιπτάμενο σκάφος ή όσοι βρίσκονταν στους πόλους.

Η γη τότε θα φρέναρε απότομα και ο άνεμος θα ερχόταν σαν τσουνάμι πάνω στις χώρες, καίγοντας τα πάντα λόγω ταχύτητας. Γιγαντιαία τσουνάμι θα έκαναν τη γη να τρανταχτεί και το νερό θα συγκεντρωνόταν όλο στους πόλους.

Το μαγνητικό πεδίο θα καταστρεφόταν, αφού ο πυρήνας της γης θα σταματούσε επίσης να γυρίζει, έτσι οι ακτίνες του ηλίου θα κατέστρεφαν ότι υπάρχει ή είχε απομείνει. Τεράστιες θερμοκρασίες στο ημισφαίριο που θα κοιτάζει ο ήλιος και πολικές καταστροφικές θερμοκρασίες στο σκοτεινό μέρος.

Ακόμα και εάν η περιστροφή έπειτα ξεκινούσε και πάλι, τα πάντα θα είχαν καταστραφεί. Τίποτα δεν θα ξαναμπορούσε να επανέλθει…