Οι νέες σειρές του ALPHA που θα δούμε την Σεζόν 2022-2023

Οι νέες σειρές του ALPHA για την σεζόν 2022-2023. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την εκάστοτε σειρά, καθώς επίσης και για τους πρωταγωνιστές της.

Ποιες είναι οι νέες σειρές του ALPHA για την Σεζόν 2022-2023;

Σασμός

Σασμός

Ο Σασμός προτιμήθηκε από το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθεατών την περσινή χρονιά. Ο Alpha κέρδισε σε τηλεθέαση στην μυθοπλασία, έτσι ο Σασμός πήρε το OK για ακόμα μια σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Αναπάντητα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσουν οι ήρωες στην νέα σεζόν. Η δεύτερη σεζόν αναμένετε να είναι καθηλωτική. Νέοι ήρωες θα ενταχθούν στη σειρά, με τους τηλεθεατές να αναμένουν την ώρα του…Σασμού.

Ο Γιατρός

ο γιατρός alpha

Ο γιατρός αποτελεί μια δραματική σειρά στην οποία θα προβληθεί η ιστορία ενός γιατρού που πυροβολείτε από τον πατέρα ενός ασθενούς, με αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη του. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πρόκειται για μια σειρά 32 επεισοδίων στα οποία θα παρουσιαστεί η ιστορία του γιατρού που εμφανίζει ένα κενό μνήμης 12 χρόνων.
Ο γιατρός αρχικά παρουσιάζεται ως εγωιστής και δεν αναπτύσσει σχέσεις με τους ασθενείς του, ενώ έχει συνάψει δεσμό με την βοηθό του.

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει

Μια ακόμα μεγάλη παραγωγή του Alpha, στην οποία θα προβληθούν υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο Αγρίνιο την δεκαετία του 80’. Σε αυτήν την νέα δραματική σειρά θα παρακολουθήσουμε τις ζωές ατόμων που ανήκουν σε διαφορετικούς « κόσμους».

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Νικολέτα καρρά, Βασίλης Μπισμπίκης, κ.α.

Ο Παράδεισος των κυριών

Ο Παράδεισος των κυριών

Ο Παράδεισος των κυριών, αποτελεί μια δραματική σειρά εποχής. Στην Αθήνα το 1963, υπάρχει ένα πολυκατάστημα με όνομα «Ο Παράδεισος των κυριών». Όλοι αναμένουν με ανυπομονησία τα εγκαίνια του πολυκαταστήματος, όλες οι πλούσιες κυρίες των Αθηνών, θα συναντιόνται στο κατάστημα αυτό, για να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και για τα τελευταία κουτσομπολιά.

Ένας ξαφνικός θάνατος όμως θα ανατρέψει τα πάντα. Πόσο δύσκολο θα είναι να κρατήσουν την επιχείρηση τους και το όνειρο τους ζωντανό;

Πρωταγωνιστούν: Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, κ.α