Οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 που θα δούμε την Σεζόν 2022-2023

Οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 που θα δούμε την Σεζόν 2022-2023

 

Οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 για την σεζόν 2022-2023. Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την εκάστοτε σειρά, καθώς επίσης και για τους πρωταγωνιστές της.

Ο ΑΝΤ1, αφήνει πίσω του ην περίοδο εκείνη στην οποία έδινε όλο το βάρος στα Reality. Το τηλεοπτικό κοινό επιθυμεί περισσότερο τις τηλεοπτικές σειριές και φυσικά το κανάλι για να κρατήσει το κοινό του, επενδύει αυτή την χρονιά στην μυθοπλασία.

Ποιες είναι οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 – Σεζόν 2022-2023;

Σμύρνη μου αγαπημένη

Σμύρνη μου αγαπημένη

Μια υπερπαραγωγή την οποία θα θυμίζει σε σκηνικά, κοστούμια κτλ, τις Άγριες Μέλισσες. Η υπόθεση σχετίζεται με την Μικρασιάτικη καταστροφή και την άλωση της Σμύρνης. Η σειρά θα αποτελείτε από τέσσερα μόνο επεισόδια, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το σενάριο έχουν αναλάβει η Μιμή Ντενίση και ο Martin Sherman.

Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Κρατερός Κατσούλης. Τα γυρίσματα της σειράς έλαβαν χώρα στον Πειραιά, την Μυτιλήνη και την Αθήνα.

Η Μάγισσα

Η Μάγισσα, άλλη μια σειρά μια σειρά του ANT1 η οποία θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, κάπου στο 1818.

Λίγο πριν την ελληνική επανάσταση, δυο οικογένειες από την Μάνη, τους οποίους ενώνει μια μεγάλη έχθρα, αφήνουν για λίγο το παρελθόν, καθώς οι οικογένειες αυτές δένονται πλέον με ένα γάμο και την γέννηση ενός μωρού.

Το βρέφος εξαφανίζετε μετά την γέννηση του. Η έχθρα ανάμεσα σε αυτές τις οικογένειες ζωντανεύει και όλοι υποπτεύονται την υπηρέτρια της οικογένειας.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τους: Έλλη Τρίγγου, Νίκο Ψαρά, Γιώργο Γάλλο, κ.α.

Παγιδευμένοι

Οι Παγιδευμένοι, αποτελεί μια δραματική αστυνομική σειρά, η οποία έχει να κάνει με την δολοφονία ενός κοριτσιού και την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο Δημήτρης και η Άννα, πρωταγωνιστές της σειράς παλεύουν με τους δικούς τους, εσωτερικούς δαήμονες, ώστε να καταφέρουν να βρουν το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το έγκλημα.

Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη, Πέτρος Λαγούτης, κ.α.

Εκτός Υπηρεσίας

Εκτός Υπηρεσίας

Η σειρά Εκτός Υπηρεσίας μας πηγαίνει σε ένα χωριό, στο οποίο επικρατεί η εγκληματικότητα. Ξαφνικά λαμβάνουν μήνυμα στο αστυνομικό τμήμα του χωριού, πως όλοι οι αστυνομικοί θα μετατεθούν και το τμήμα τους θα καταργηθεί.

Πρόκειται για μια κωμική σειρά στην οποία θα δούμε τους: Μάκη Πιτταρά, Θωμά Τσαμπάνη, κ.α.

Ποιος Παπαδόπουλος;

Ποιος Παπαδόπουλος;

 

Ποιος Παπαδόπουλος; Ακόμα μια νέα κωμική σειρά του ANT1. Δυο διαφορετικοί κόσμοι θα ενωθούν. Πλούσιοι και φτωχοί θα πρέπει να μείνουν μαζί, αλλά γιατί;

Πριν χρόνια δυο βρέφη μπερδεύονται στο μαιευτήριο και τα δυο να μεγαλώνουν με τους «λάθος» γονείς. Μετά από 16 χρόνια, όταν η αλήθεια θα αποκαλυφθεί οι πλούσιοι Παπαδόπουλοι θα πρέπει να φιλοξενήσουν για κάποιο διάστημα τους φτωχούς Παπαδόπουλους….

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, κ.α.