Οι νέες σειρές του MEGA που θα δούμε την Σεζόν 2022-2023

Οι νέες σειρές του MEGA για την σεζόν 2022-2023

Οι νέες σειρές του MEGA  για την σεζόν 2022-2023.  Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την εκάστοτε σειρά, καθώς επίσης και για τους πρωταγωνιστές της.

Ποιες είναι οι νέες σειρές του MEGA για την  Σεζόν 2022-2023;

Άγιος Παΐσιος 

Τι να πούμε για την συγκλονιστική αυτή σειρά που εξιστορεί τη ζωή και τα θαύματα του Αγίου Παΐσιου ; Άγιος Παΐσιος, μια σειρά του Mega που θα δούμε σε νέα επεισόδια και τη φετινή χρονιά.  Από τα Φάρασα στον Ουρανό, μια σειρά που έφερε λίγο ακόμα πιο κοντά στα πιστεύω μας περί Αγίου Παΐσιου.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Προκόπη Αγαθοκλεόυς, ενώ αναμείνουμε να μας ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί.

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς

Η γη της Ελιάς, η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό του Mega, θα προβληθεί για ακόμα μια σεζόν.
Στα νέα επεισόδια θα έχουν  ενταχθεί νέοι χαρακτήρες, οι οποίοι θα φέρουν ανατροπές στην υπόθεση.
Στην σειρά αυτή πρωταγωνιστούν οι: Άντζελα Γκερέκου, Λυδία κονιόρδου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, κ.α. Σενάριο- σκηνοθεσία Ανδρέας Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου.

Maestro

Maestro mega
Μια νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους Παξούς, την Κέρκυρα και την Αθήνα, ενώ στις οθόνες μας, θα δούμε να πρωταγωνιστούν πασίγνωστοι ηθοποιοί.
Ποια είναι όμως η υπόθεση; Ο Όρέστης κατά την διάρκεια της πανδημίας αποφασίζει να μετακομίσει σε ένα νησί, ώστε να διοργανώσει ένα φεστιβάλ μουσικής. Εκεί θα βρει την γυναίκα της ζωής του, ενώ θα παρουσιαστούν και όλα τα προβλήματα που συναντά κάποιος σε μια κλειστή κοινωνία.
Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, κ.α.

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέπας, επιστέφουν με μια δυνατή κωμωδία, ονόματι Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη.
Πρόκειται για τρεις γυναίκες οι οποίες έχουν το ίδιο όνομα, όμως οι ζωές τους είναι διαφορετικές, όπως και οι συνήθειες τους.
Στην σειρά αυτή θα δούμε τους Βάσω Λασκαράκη, Κατέρινα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, κ.α.

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο
Μια δραματική σειρά που θα προβάλει την παράνομη σχέση μιας δόκιμης μοναχής, με έναν όμορφο νεαρό. Το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Η πίστη της 22χρονης Ελισσάβετ θα δοκιμαστεί, όταν γνωρίσει τον Πέτρο ό οποίος εργάζεται σε μπουζούκια μιας επαρχιακής πόλης.
Πρωταγωνιστούν: Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκης.