Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών – Τα δαχτυλίδια της δύναμης – Επεισόδια

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών - Τα δαχτυλίδια της δύναμης - Επεισόδια

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών – Τα δαχτυλίδια της δύναμης. ‘Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια.

Η υπόθεση αυτή μας φέρνει 2000 χρόνια πριν ο Bilbo Βρεί το δαχτυλίδι που ψάχνει ο Sharon. Μια σειρά η οποία βασίζετε σε σημειώσεις και στιγμιότυπα των βιβλίων του Τόλκιν.
Τι θα δούμε όμως στα δαχτυλίδια της δύναμης;

Αρχικά βλέπουμε την νεαρή τότε Galandriel να ψάχνει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού της και δεν σταματά πότε να κυνηγά το κακό. Πρόκειται για μια δυνατή, νεαρή, η οποία δεν φοβάται τίποτα και ψάχνει να βρει έναν το κακό επέστρεψε στην Μέση γη.

Όλα αρχικά κυλούν ειρηνικά και στις χώρες των ξωτικών, αλλά και των ανθρώπων. Όμως το κακό δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση του. O Sharon εμφανίζετε, έχοντας πάρει την μορφή ενός ξανθού νεαρού, με μαγικές δυνάμεις. Ta orcs αποκτούν δύναμη και προκαλούν επιθέσεις στις χώρες των ανθρώπων. Η Glandriel μαθαίνει όμως πιο πριν πως ο πόλεμος θα ξεκινήσει και πάλι στην μέση γη.

Στη σειρά «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών – Τα δαχτυλίδια της δύναμης», θα δούμε επίσης τον Erlond που τότε απλά επιθυμούσε να γίνει πολικός. Βλέπουμε επίσης τους προγόνους των “ Hobbit”. Μικρές ομάδες, “μικρών” ατόμων που ζούσαν συγκεντρωμένες στα δάση και άλλαζαν τοποθεσία κάθε φορά που άλλαζε η εποχή, η απλά ένιωθαν επειλή.

Τα δαχτυλίδια της δύναμης, αποτελεί την πιο ακριβοπληρωμένη σειρά, με 5 σεζόν. Οι κριτικές για το πρώτο επεισόδιο ήταν θετικές, αν και υπάρχει ακόμα αμηχανία στο κοινό.
Πως θα συγκριθούν ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών και τα Hobbit με αυτήν την σειρά; Θα τραβήξει την προσοχή του κοινού;

Οι χαρακτήρες που όλοι αγαπήσαμε δεν υπάρχουν, οι συντελεστές το ίδιο, συνεπώς περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα, αν και η Amazon έχει ήδη δείξει κάποια σημάδια ως προς την αντίδραση του κοινού, καθώς απενεργοποίησε τα σχόλια και τις κριτικές.

Πρωταγωνιστούν: Morfydd Clark, Lenny Henry, Ismael Cruz Cordova, Markella Kavenagh, Sara Zwangobani, κ.α.

Επεισόδια

04