Ο Παράδεισος των κυριών – επεισόδιο 5-6-7-8 online

Ο Παράδεισος των κυριών - επεισόδιο 5-6-7-8 online
Ο Παράδεισος των κυριών – επεισόδιο 5 . Θα προβληθεί την Δεύτερα 26/09/2022

Ο Μέμας λέει στον Πασχάλη για τον φιλοξενούμενο του, ενώ αυτός του ανακοινώνει πως κάποιος έφτασε στο χωριό. Το άτομο αυτό θα αλλάξει τις ισορροπίες στην ζωή των ηρώων. Ο Ντίνος αναστατώνεται όταν του λένε πως ο δολοφόνος εμφανίστηκε,, ενώ ο αστυνόμος βιάζεται να βάλει την υπόθεση στον πάγο. Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται, με τον Ντίνο να αναβαίνει ψυχολογικά, αλλά όχι για πολύ.

Προσεχώς το επεισόδιο

Ο Παράδεισος των κυριών – επεισόδιο 6 . Θα προβληθεί την Τρίτη 27/09/2022

Η Βικτόρια ζητά από τον Θανάση να φτιάξει ψεύτικα στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Ντίνο για την δολοφονία. Η Ντέπη προσπαθεί να τον βρει για να του ζητήσει να καταθέσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Ντίνος βρίσκει στο σπίτι του Άρη ένα χαρτί με το όνομα του Αποστόλη Βασιλείου. Την επόμενη ημέρα της κηδείας εμφανίζεται ο δικηγόρος του Αριστείδη και ταράζει τους πάντες.

Προσεχώς το επεισόδιο

Ο Παράδεισος των κυριών – επεισόδιο 7. Θα προβληθεί την Τετάρτη 28/09/2022

Ο δικηγόρος του Αριστείδη, λέει πως ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος. Ο Ντίνος θέλει να βρει τους βιολογικούς γονείς του φίλου του, αλλά ο δικηγόρος του λέει να μην τους αναζητήσει γιατί θα έχει την ίδια τύχη και αυτός. Ο Άγης εκβιάζει την Πολυξένη. Ο αστυνόμος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτορίας.

Προσεχώς το επεισόδιο

Ο Παράδεισος των κυριών – επεισόδιο 8. Θα προβληθεί την Πέμπτη 29/09/2022

Ο Ντίνος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσει, αλλά αμέσως καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος θέλει να τον βάλει στην φυλακή, κατηγορώντας τον πως αυτός είναι ο δολοφόνος. Η Αμαλία μαθαίνει πως έχουν καλεσμένο τον Πάρη για φαγητό και τρομοκρατείται. Η Αμαλία δεν θέλει να τον συναντήσει, αλλά η Βικτόρια δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Προσεχώς το επεισόδιο