Οι τάσεις στα χρώματα και στο κούρεμα μαλλιών το 2023-2024

Οι τάσεις στα χρώματα και στο κούρεμα μαλλιών το 2023-2024

Οι τάσεις στα χρώματα και στο κούρεμα μαλλιών το 2023-2024.

Φθινόπωρο – Χειμώνας.

 

Οι τάσεις στα χρώματα

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή ανανέωσης.  Ένας τρόπος για να ανανεωθείτε είναι να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις.

Ενώ οι τάσεις προτείνουν συγκεκριμένα χρώματα, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον τόνο του δέρματος και των ματιών σας, αλλά κυρίως στο προσωπικό σας γούστο.

Για το φθινόπωρο του 2023, υπάρχουν τέσσερις δημοφιλείς αποχρώσεις. Μία από αυτές είναι οι χρυσαφένιες αποχρώσεις του ξανθού. Αυτές οι αποχρώσεις, όπως το μελί ή το ξανθό καραμελέ, κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό και τα μαλλιά να φαίνονται πιο υγιή.

Είναι ιδανικές για όσους θέλουν να δώσουν μια πιο ζεστή απόχρωση στα ξανθά τους μαλλιά μετά το καλοκαίρι. Για έμπνευση, μπορείτε να ανατρέξετε σε φωτογραφίες διασημοτήτων  .

 

Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις των μαλλιών

Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι ιδανικές για το φθινόπωρο, ειδικά όταν το καλοκαιρινό σας χρώμα ξεθωριάζει. Ενώ τα μπεζ, τα μαργαριταρένια και τα σταχτί χρώματα μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται θαμπή, οι χρυσαφένιες αποχρώσεις, όπως το χρώμα του σιταριού ή του μελιού, την κάνουν να φαίνεται λαμπερή.

Αυτοί οι ζεστοί τόνοι αντανακλούν το φως καλύτερα, δίνοντας στα μαλλιά μια φυσική λάμψη και υγιές όψη. Εάν τα μαλλιά σας έχουν φωτίσει πολύ από τον ήλιο, οι ανταύγειες είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε βάθος.

Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις των μαλλιών

 

Οι κόκκινες αποχρώσεις των μαλλιών

Αν λατρεύετε την κοκκινωπή απόχρωση που έχουν πάρει τα μαλλιά σας από τον ήλιο, τότε μπορείτε να την τονίσετε περισσότερο προσθέτοντας μερικές ανταύγειες και δίνοντας τους μια ζεστή λάμψη. Ένα χρώμα που θα μπορούσε να σας εμπνεύσει είναι αυτό της Emily Ratajkowski, που θυμίζει την λάμψη των φθινοπωρινών φύλλων.

Οι κόκκινες αποχρώσεις των μαλλιών

 

Οι καστανές αποχρώσεις των μαλλιών

Το καλοκαίρι, τα καστανά μαλλιά μπορούν να λάβουν μια κοκκινωπή απόχρωση λόγω του ήλιου. Αν αυτό το χρώμα δεν σας ταιριάζει και σας κάνει να φαίνεστε πιο χλωμή, μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να χρησιμοποιήσει μια βαφή με πράσινες αποχρώσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, σύμφωνα με τη θεωρία των χρωμάτων, το πράσινο είναι το αντίθετο του κόκκινου και μπορεί να ισορροπήσει τους ανεπιθύμητους κοκκινωπούς τόνους

Οι καστανές αποχρώσεις των μαλλιών

 

Τα μαύρα μαλλιά

Ανανεώστε τα μαύρα σας μαλλιά δίνοντάς τους μια βαθιά, espresso απόχρωση που θα φαίνεται φυσική. Το δημοφιλές χρώμα αυτής της περιόδου διακρίνεται για την λαμπερή του λάμψη, κάτι που συνήθως συνοδεύει τα σκούρα μαλλιά.

Τα πολύ σκούρα μαλλιά αντανακλούν περισσότερο το φως, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο λαμπερά. Ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με τα μαύρα μαλλιά είναι οι φανερές ρίζες, ιδιαίτερα αν ο φυσικός σας τόνος είναι πιο ανοιχτός ή αν έχετε γκρίζα μαλλιά.

Αν το φυσικό σας χρώμα είναι κοντά σε ένα σκούρο καφέ, μπορείτε να επεκτείνετε το διάστημα μεταξύ των επισκέψεων στον κομμωτή χρησιμοποιώντας μια βαφή για το σπίτι.

Τα μαύρα μαλλιά

 

Οι τάσεις σε κουρέματα στα μαλλιά το φθινόπωρο – χειμώνα 2023

Αν δεν ανανεωθούμε τώρα, τότε πότε; Μετά τις διακοπές, όλοι προσπαθούμε να επανέλθουμε στον καθημερινό ρυθμό, στις εργασιακές μας υποχρεώσεις, ενώ για τις μητέρες, η έναρξη του σχολείου πλησιάζει. Είναι η τέλεια στιγμή να δώσουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Ένα νέο κούρεμα μπορεί να ανανεώσει τη διάθεσή μας και να προσθέσει μια φρέσκια πινελιά στην εμφάνισή μας!

 

Αυτά τα κουρέματα είναι στην μόδα για φθινόπωρο – χειμώνα 2023

Ας δούμε τις τάσεις στα κουρέματα για το φθινόπωρο:

 

Fluffy Bob: Το καρέ είναι στη μόδα, είτε μέχρι τον ώμο είτε λίγο πιο κοντό. Είναι ένα ατημέλητο και φρέσκο look που έχουν υιοθετήσει διάσημες όπως η Hailey Bieber και η Zendaya. Το χαρακτηριστικό του είναι το ενιαίο μήκος με μερικά μπροστινά layers, που μπορεί να φορεθεί με χωρίστρα στη μέση ή με τη φράντζα γυρισμένη για ένα πιο ατημέλητο look.

 

Butterfly Cut: Ένα κούρεμα που μας πάει πίσω στα ’90s, με πολλά layers που δίνουν όγκο. Είναι ένα κούρεμα που φορούσαν πολλά supermodels της εποχής, όπως η Cindy Crawford. Στα μακριά μαλλιά, αυτό το κούρεμα θα είναι σίγουρα στη μόδα και το φθινόπωρο.

Butterfly Cut

 

Birkin Bangs: Όταν ακούμε το όνομα “Birkin”, σκεφτόμαστε αμέσως την περίφημη τσάντα Hermés Birkin. Όμως, η Jane Birkin, η οποία έδωσε το όνομά της στην τσάντα, έχει επηρεάσει και τη μόδα των μαλλιών με τις χαρακτηριστικές της αφέλειες. Τα “curtain bangs” είναι κομψά και στιλάτα και ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών.

Birkin Bangs

 

Αυτές ήταν “Οι τάσεις στα χρώματα και στο κούρεμα μαλλιών το 2023-2024 “. Συνοψίζοντας, το vintage είναι η νέα τάση στα κουρέματα. Ό,τι είναι retro επιστρέφει δυναμικά και καθορίζει τις τάσεις της σεζόν!