ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Όνειρο ήταν - Όλα τα επεισόδια

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, η νέα καθημερινή σειρά του Mega που χωρίς κανένας να το περιμένει θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου.

Όνειρο ήταν, πρόκειται για μια ελληνοκυπριακή παραγωγή που ήδη προβάλλεται στην Κύπρο. Το μεγάλο κανάλι την επέλεξε για να αποτελέσει ισχυρό χαρτί πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μια δραματική σειρά που έρχεται για να μας καθηλώσει, από Κυριακή 24 Αυγούστου και στη συνέχεια καθημερινά το απόγευμα.

Ποια η υπόθεση; Η δραματική ιστορία ενός ανήλικου κοριτσιού, της Ήβης Δραγούμη που εξαφανίστηκε ενώ ήταν μόλις 10 χρονών από την Κύπρο, μετά από 14 χρόνια ξαναεμφανίζεται ελεύθερη πια μιας και το σπίτι του ανθρώπου που την είχε απαγάγει, είχε καεί λόγω πυρκαγιάς. Ποιος ήταν όμως αυτός που την είχε απαγάγει; Ο καθηγητής μαθηματικών Βεγγέλης Κατσιάς με τον οποίον η Ήβη είχε αποκτήσει και ένα παιδί. Μετά την επανεμφάνιση του κοριτσιού έρχονται στο προσκήνιο συγκλονιστικές εξελίξεις αλλά και αποκαλύψεις για την απαγωγή της.

Οι γονείς της ήταν πλούσιοι Κύπριοι που ενώ βρίσκονταν σε διακοπές έχασαν την κόρη τους. Πάντα προσπαθούσαν και έψαχναν για να την βρουν αλλά μάταια. Η μητέρα της, η Ελπίδα, ζούσε με την ανάμνηση της κόρης της, σκιά του εαυτού της. Έχοντας σχεδόν χάσει τα λογικά της από τον μεγάλο της καημό, χωρίζει με τον άντρα της ενώ και τα άλλα δυο της παιδιά διαταράχτηκαν ψυχικά. Ο πατέρας της, ο Βίκτωρας παντρεύτηκε αργότερα μια νεότερη γυναίκα την Δόμνα, μια γυναίκα κακιά με σκοτεινό παρελθόν…

Η Ήβη μετά την απελευθέρωση της επιστρέφει στην Κύπρο όπου επιτέλους συναντιέται με την οικογένεια της. Μαζί της καταφθάνουν η ψυχολόγος Άννα Σαντοριναίου με τον σύζυγο της, αλλά και ο πυροσβέστης που της έσωσε τη ζωή από το φλεγόμενο σπίτι. Η Ήβη είναι μετά από τόσα που έχει περάσει ψυχικά διαταραγμένη, έχει φοβίες και δεν εμπιστεύεται κανέναν, ο μόνος που της έχει αγγίξει την καρδιά είναι ο πυροσβέστης ο οποίος θα καταφέρει να την κάνει καλά. Από την άλλη πλευρά η μητέρα της γεμάτη χαρά συνέρχεται δίπλα στο παιδί της, ενώ τα άλλα δυο αδέλφια νιώθουν απειλή μετά την εμφάνιση της χαμένης τους αδελφής; Τι θα γίνει τελικά στο «όνειρο ήταν»; Η πονεμένη κοπέλα θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή ή και στο σπίτι της την περιμένουν στενοχώριες;

Πρωταγωνιστούν: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Φίλλιππος Σοφιανός, Δανάη Σκιάδη, Πάνος Μακρής κ.α.

Όνειρο ήταν – Tα επεισόδια

Δείτε εδώ, τα προηγούμενα επεισόδια.

Επεισόδιο 93-94-95-96-97
Επεισόδιο 98-99-100-101-102