ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ – Τα επεισόδια

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ - Τα επεισόδια

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ – Τα επεισόδια

Όρκος σιωπής, η νέα σειρά του star σε συμπαραγωγή με κυπριακό κανάλι. Πρωταγωνιστές σπουδαίοι ηθοποιοί σε εξαιρετικές ερμηνείες.

Ένας φόνος που ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ένοχος, ένα μυστικό που είναι για πολλά χρόνια καλά κρυμμένο, ένας παράνομος δεσμός , ένας μάρτυρας που επέλεξε τη σιωπή και μια νέα αγάπη που δεν έχει μέλλον. «Όρκος σιωπής», θα βρεθεί τελικά άνθρωπος που θα τον σπάσει;

Στη σειρά παρουσιάζεται μια αρκετά ευκατάστατη οικογένεια από το Ναύπλιο που έχει ρίζες και από την Λεμεσό της Κύπρου. Ο Πέτρος και η Αλεξάνδρα Ασλάνη έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Άρη και τη Σοφία που είναι παιδιά της Αλεξάνδρας αλλά από άλλον γάμο και ο Έκτορας με τη Μαρίνα που είναι παιδιά της Αλεξάνδρας με τον Πέτρο.

Στη αρχή της υπόθεσης θα μας απασχολήσει μια δολοφονία που συνέβη πριν 40 χρόνια και αφορούσε τον Παύλο, τον πατέρα του Άρη και την Σοφίας, δηλαδή τον πρώτο άντρα της Αλεξάνδρας. Αυτός ήταν ισχυρός πολιτικός όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που βρέθηκε δολοφονημένος.

Ο Πέτρος που ήταν κολλητός φίλος του Παύλου, πλέον είναι ένας πολύ ισχυρός άντρας που βασίστηκε στα χρήματα της Αλεξάνδρας, αλλά αυτός ήταν που τα πολλαπλασίασε. Μια ιστορία με πολλά ένοχα μυστικά αρχίζει να βγαίνει στο φως και τόσα χρόνια την κρύβουν ο Πέτρος με την γυναίκα του.

Ο Άρης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του και ψάχνει τον ένοχο. Πολλές φορές συγκρούεται με τους υπόλοιπες για αυτό τον λόγο. Ξέρει ότι σε αυτή την δολοφονία υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Έτσι θα δούμε να ξετυλίγεται σιγά σιγά η υπόθεση και όσοι είναι μπλεγμένοι σε αυτήν την υπόθεση θα βγουν στην επιφάνεια. Όπως η σχέση του Άρη με την Ηλέκτρα. Ένας παντρεμένος άντρας τα έχει με άλλη που μπορεί να τον βοηθήσει στο να βρει τον εγκληματία. Ο παράνομος δεσμός του Έκτορα με την Ελένη. Η Ελένη τα έχει με τον αδερφό του άντρα της! Και ο προσωπικός αγώνας της Σοφίας να παίξει το δικό της παιχνίδι για την ανακάλυψη της αλήθειας.

Ο Πέτρος και η Αλεξάνδρα θα κάνουν τα πάντα για να κρύψουν το μυστικό τους.Ραγδαίες οι εξελίξεις…

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Προβολή: Star

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ – Tα επεισόδια

Επεισόδιο 01-02-03-04
Επεισόδιο 05-06-07-08
Επεισόδιο 09-10-11-12-13
Επεισόδιο 14-15-16-17-18
Επεισόδιο 19-20-21-22-23
Επεισόδιο 24-25-26-27-28
Επεισόδιο 29-30-31-32-33
Επεισόδιο 34-35-36-37-38