Παγιδευμένοι – Δείτε το επεισόδιο 8-9-10

Παγιδευμένοι - Δείτε το επεισόδιο 8-9-10
Σήμερα, 3/10/2022 θα προβληθεί στον ANT1, το επεισόδιο 8 της σειράς “ Παγιδευμένοι”.
Ο Κοσμάς προβαίνει σε σοκαριστικές αποκαλύψεις διαλύοντας τον κόσμο που είχε “χτίσει” η Άννα. Έχοντας πάντα στο πλευρό της, τον Δημήτρη, φαίνεται σαν να μην ξέρουν πως να αντιδράσουν και πως να δράσουν. Θα φτάσουν στον δολοφόνο ή δεν θα τα καταφέρουν; Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη, εμφανίζεται, δυσκολεύοντας τα πράγματα. Ο Δημήτρης τσακώνεται, με τον αδερφό της, τον Σταύρο, αλλά θα προτιμούσε να τον έχει σύμμαχο του. Ένας άγνωστος άνδρας μπαίνει στο σπίτι του Δημήτρη.

Προβολή επεισοδίου: εδώ 

 

Επεισόδιο 9. Στο επεισόδιο αυτό, το οποίο θα προβληθεί την Τρίτη, 4/10/2022, θα δούμε την προσπάθεια της Άννας να αποκαλύψει την αλήθεια, παρόλο που έχει απέναντι της τον Δημήτρη. Ο Θοδωρής θα της αποκαλύψει την αλήθεια; Ο Κοσμάς πιστεύει πως η Άννα, υπερασπίζεται τον φονιά της κόρης του. Η Άννα και ο Δημήτρης θα πρέπει να αντιμετωπίσουν νέες καταστάσεις, οι οποίες τους φέρνουν αντιμέτωπους.

Προβολή επεισοδίου: εδώ

 

Επεισόδιο 10. Στο τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα προβληθεί την Τετάρτη, 5/10/2022, θα δούμε πως η Άννα μαθαίνει το τι έκανε το βράδυ της δολοφονίας, η αδερφή της. Η αλήθεια αυτή θα την φέρει σε σύγκρουση με τον Δημήτρη. Ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει την ζωή του, καθώς κάποιος τους επιτέθηκε. Κάποιος φαίνεται, πως δεν θέλει ο Θοδωρής να αποκαλύψει την αλήθεια.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς