Παγιδευμένοι – επεισόδιο 5-6-7 – online

Παγιδευμένοι - επεισόδιο 5-6-7 - online
Παγιδευμένοι – επεισόδιο 5 . Το επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 26/09/2022

Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται σε σύγκρουση, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που αυτή βρήκε. Ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του, την ίδια ώρα που η Άννα θα πρέπει να ξεπεράσει τα όρια για να βρει την αλήθεια. Ο Σταύρος θέλει ο Θοδωρής να μπει στην φυλακή. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, καθώς μαθαίνουν κάτι για την ζωή της Μυρτώς. Ο Σπύρος κάτι κρύβει ενώ οι ήρωες θα οδηγηθούν σε ακραίες καταστάσεις.

Παγιδευμένοι – επεισόδιο 6 . Το επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη 27/09/2022

Η Ειρήνη δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό της Μυρτώς, ενώ η οικογένεια της την θρηνεί. Θα μπορέσει η μάνα της να αντιμετωπίσει την αλήθεια; Οι δυο νέοι συνεργάτες θα πρέπει να εργαστούν ακόμα πιο πολύ, ώστε να βρουν νέα στοιχεία. Ο Σταύρος θέλει να τους ξεσκεπάσει, ώστε να μάθουν όλοι πως στις έρευνες συμμετέχουν και αυτοί οι δυο. Η Άννα θέλει να κρύψει πως είναι η δικηγόρος του υπόπτου.

Παγιδευμένοι – επεισόδιο 7 . Το επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 27/09/2022

Ο Κοσμάς φαίνεται πως ανακρίνει την κόρη του, την Άννα, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει ακόμα μια αλήθεια που ήρθε στο φως σχετικά με την Μυρτώ. Ο Κοσμάς τι μυστικό κρατούσε σχετικά με την κόρη του; Ο φίλος της Μυρτώς προσπαθεί να διαφύγει, με τον Δημήτρη να πιστεύει πως ο αδερφός του είναι αθώος. Όμως μια πληροφορία έρχεται στο φως και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται και πάλι. Θα πει ο Θοδωρής όλα όσα γνωρίζει;

Επεισόδια προσεχώς

Επιστροφή στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ