Σασμός – Β Κύκλος – επεισόδιo 3 – 4 – 5

Σασμός - Β Κύκλος - επεισόδιo 3 - 4 - 5

Σασμός, επεισόδιο 3 – Β Κύκλος

Η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στον γιο της για το φονικό, καθώς γνωρίζει πως ο γιος της είναι αθώος. Ο Παύλος ενημερώνει τον παπά, πως έχει επιστρέψει για να πάρει την δική του εκδίκηση. Η Άσπα, η Αργυρώ και η Μαρίνα καταρρέουν, καθώς βλέπουν το πτώμα του Άγγελου.

Ο Αστέρης εμφανίζει αμηχανία, όταν η Στέλλα εκφράζει τα συναισθήματά της. Η αστυνομία ψάχνει να βρει τον Μανόλη, ώστε να λάβει την κατάθεση του, αλλά πριν πάει για κατάθεση, τον βρίσκει η Καλλιόπη, η οποία γνωρίζει πως αυτός είναι έτοιμος να πει τα πάντα για τον δολοφόνο του Στεφανή.

Σασμός, επεισόδιο 4 – Β Κύκλος

Ο Παύλος σχεδιάζει την εκδίκηση του, μια εκδίκηση που θα οδηγήσει σε αιματοχυσία. Η Καλλιόπη νιώθει τύψεις σχετικά με το φονικό και ζητά από τον Μανόλη προθεσμία ως προς την κατάθεση της στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, θα συναντηθούν, αλλά ο Σταύρος θα τσακωθεί μαζί του. Ο Αντώνης και η Ντίνα ψάχνουν να βρουν τον ένοχο. Μια ομολογία θα ανατρέψει όλα όσα γνωρίζει η αστυνομία για το φονικό.

Σασμός, επεισόδιο 5 – Β Κύκλος

Η Καλλιόπη δηλώνει στην αστυνομία πως αυτή σκότωσε τον Άγγελο. Όλοι πιστεύουν πως λέει ψέματα, αλλά όσα περιγράφει συνάδουν με το σκηνικό του φόνου. Ο Αστέρης, ζητά από την Στέλλα να τον στηρίξει.
Ο Νικηφόρος τσακώνεται με τον Μανόλη, ενώ ο παπάς ζητά από τον Παύλο να φύγει πάλι από την περιοχή και να μην επιστρέψει ποτέ. Ο Αντώνης ζητά την αποφυλάκιση της Καλλιόπης.

Προβολή επεισοδίων, εδώ