4 σημέια στην Αθήνα που μπορείτε να βρείτε γυαλιά Ray-Ban

0

4 σημέια στην Αθήνα που μπορείτε να βρείτε γυαλιά Ray-Ban

Η Ray-Ban αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα brands οπτικών από το 1937. Είναι, φυσικά, επόμενο να θέλετε να αποκτήσετε ένα μοναδικής ποιότητας ζευγάρι γυαλιών και για αυτό είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε με την αναζήτησή σας! Παρακάτω θα βρείτε τα σημεία που μπορείτε να βρείτε γυαλιά ηλίου Ray-Ban στην Αθήνα.

  1. Easy to see (Ακαδημίας 76, Αθήνα/ Λεωφ. Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 32, Ζωγράφου/Λαρίσης 9, Πανόρμου)

Τα καταστήματα Easy to see μπορείτε να τα βρείτε σε δύο κεντρικά σημεία στην Αθήνα.  Πρόκειται για καινοτόμα καταστήματα, στα οποία μπορείτε άμεσα να επιλέξετε το σχέδιο που επιθυμείτε και να υπολογίσετε το τελικό κόστος της αγοράς σας χωρίς αμφιβολίες, μέσω της πρωτοποριακής τους μεθόδου. Εκεί πέρα θα βρείτε διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων Ray-Ban, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες και το στιλ σας. Άλλωστε, τα γυαλιά αποτελούν και στολίδι για το πρόσωπο του κάθε ανθρώπου!

  1. OPTICAL PAPADIAMANTOPOULOS (Ερμού 6, Σύνταγμα/Πτ. Ιωακείμ 22, Αθήνα/Πειραιώς 180, Ταύρος)

Aπό τα παλαιότερα καταστήματα οπτικών, τα Οπτικά Παπαδιαμαντόπουλος ιδρύθηκαν το 1920 και από τότε εξυπηρετούν όσους χρειάζονται να βελτιώσουν την όρασή και μαζί την καθημερινότητά τους. Οι πρωτοπόροι στην εφαρμογοί φακών επαφής στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν τίποτα λιγότερα από εξαιρετική εξυπηρέτηση. Με μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα,  διαθέτουν τα πιο μοντέρνα και χρηστικά σχέδια της Ray-Ban. Επισκεφθείτε τα κατάστημα τους στην Αθήνα και εμπιστευθείτε την όρασή σας στα χέρια των ειδικών, θα δείτε τον κόσμο με νέα ματιά!

  1. AVRAMIS OPTICS (Ερμού 7, Αθήνα – Σύνταγμα)

Τα καταστήματα AVRAMIS OPTICS φημίζονται για την ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης που χαρίζουν στους πελάτες τους σε κάθε επίσκεψη. Μπορείτε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμασι πηγαίνονας στο κατάστημα τους στο Σύνταγμα. Η φροντίδα των ματιών στο υψηλότερο επίπεδο. Στο ίδιο σημείο θα βρείτε και μια τεράστια γκάμα σχεδίων Ray-Ban που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού χρήστη. Μπορείτε να παραλάβετε τα γυαλιά οράσεώς σας μέσα σε μόλις μία ώρα από τη στιγμή που θα τα επιλέξετε, χωρίς να κάνετε κανέναν ποιοτικό συμβιβασμό. Γίνετε και εσείς ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα καταστήματα AVRAMIS OPTICS με… ανοιχτά τα μάτια!

  1. ΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ (Λοχαγού Σπηλιωτόπουλου 2, Ζωγράφου)

Τα οπτικά Γιαννάκη είναι από το 1993 ένα αγαπημένο κατάστημα για γυαλιά στην Αθήνα! Με θετική διάθεση, χαμόγελο και βαθιά γνώση του αντικειμένου, οι άνθρωποι των Οπτικών Γιαννάκη είναι βέβαιο ότι θα φροντίσουν να βρείτε αυτό που θέλετε. Διαθέτουν στιλάτα σχέδια Ray-Ban, ένα για κάθε προσωπικότητα! Οι ειδικοί του καταστήματος (από οπτομέτρες μέχρι αισθητικούς) θα φροντίσουν να βρείτε ο,τι χρειάζεστε και ο,τι σας ταιριάζει μέσα από μια αξέχαστη εμπειρία. Κλείστε το ραντεβού σας για να το διαπιστώσετε!

Το κέντρο της Αθήνας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της πόλης για ψώνια και περίπατο. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε εκεί, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε ένα από τα σημεία πώλησης για Ray-Ban γυαλιά που αναφέραμε παραπάνω. Ίσως  πάλι, η επίσκεψή σας σε ένα από αυτά να αποτελέσει την αφορμή και για μια όμορφη βόλτα στο αγαπημένο κέντρο της πόλης!

Share.