Συμβόλαιο Αγάπης – Επεισόδια

Συμβόλαιο Αγάπης - Επεισόδια

Συμβόλαιο Αγάπης, η νέα καθημερινή τούρκικη σειρά του Star.

Η Ντεφνε εργάζεται ως σερβιτόρα για να στηρίξει την οικογένεια της. Οι γονείς της πέθαναν και αυτή ζει μαζί με τους παππούδες της και τα αδέλφια της μια ήρεμη ζωή. Αν και δεν έχει χρήματα, εντούτοις είναι ένα χαρούμενο κορίτσι που ξέρει να αντλεί χαρά από τα μικρά πράγματα της ζωής.

Η ζωή της περιπλέκεται όταν ο αδελφός της μπλέκει με τη μαφία. Τώρα θα πρέπει μέσα σε 24 ώρες να συγκεντρώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ώστε να τον σώσει.

Ο Ομέρ είναι διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης εταιρείας. Είναι εσωστρεφής και απορροφημένος στη δουλειά. Αν και προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια, αγωνίστηκε μόνος του για να πετύχει.

Θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή πορεία από αυτή των γονιών του, μόνος του. Αρνείται να πάρει χρήματα από την οικογένεια του, ενώ ζει με αυταρχικό τρόπο. Ξυπνά πολύ νωρίς το πρωί και τρώει συγκεκριμένα φαγητά, σε συγκεκριμένες ημέρες.

Οι δυο αυτοί διαφορετικοί κόσμοι θα συγκρουστούν όταν ο ένας θα έρθει σε επαφή με τον άλλον. Ο Ομέρ πηγαίνει στο εστιατόριο που εργάζεται η Ντεφνέ. Η θεία του, του έχει κανονίσει ένα ραντεβού με μια κοπέλα και αυτός θέλει να την αποφύγει. Για να το πετύχει παριστάνει το αγόρι της Ντεφνε, χωρίς η κοπέλα να γνωρίζει κάτι. Έτσι το ραντεβού του καταστρέφεται.

Η Νεριμαν, θεια του Ομέρ θέλει να τον κάνει να παντρευτεί για να χαρούν οι συγγενείς του. Η Νεριμαν ζητά από την Ντεφνε να γίνει βοηθός του Ομέρ, δίνοντας της ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Της ζητά να είναι πάντα περιποιημένη, να μην του χαλάει τα χατίρια και μέσα σε έξι μήνες να τον κάνει να την αγαπήσει. Αυτή δέχεται με σκοπό να πάρει τα χρήματα και να σώσει τον αδελφό της.

Μια ιστορία αγάπης ξεκινά ως «Συμβόλαιο Αγάπης». Το παιχνίδι που θα παίξει η Ντεφνε εις βάρος του Ομέρ μήπως την οδηγήσει σε μονοπάτια που η ίδια δεν γνωρίζει; Μήπως πέσει στην παγίδα που η ίδια του έστησε; Πως θα αντιδράσει ο Ομέρ όταν μάθει τον λόγο για τον οποίον τον πλησίασε η Ντεφνέ;

Η σειρά στην Τουρκία ξεκίνησε με σκοπό να προβληθεί τις λίγες ημέρες του καλοκαιριού, όμως η τεράστια επιτυχία έκανε τους παραγωγούς να το ξανασκεφτούν. Έτσι δημιούργησαν το ιδανικό ζευγάρι που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών. Φέτος προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς στην Τουρκία.

Πρωταγωνιστούν: Φερντί Μερτέρ, Μελίσα Γκιζ Τζενγκίζ, Χικμέτ Κορμουκτσού.

Προβολή: star

Συμβόλαιο Αγάπης – Επεισόδια