Σπύρος Φωκάς- Με 680 ευρώ τον μήνα πως να ζήσω;

Σπύρος Φωκάς- Με 680 ευρώ τον μήνα πως να ζήσω; O Σπύρος Φωκάς μπορεί να είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός, αντιμετωπίζει, ωστόσο, σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η σύνταξη των 680 ευρώ δεν τον φτάνει για να καλύψει τις στοιχειώδεις ανάγκες, τόσο τις δικές του, όσο και της συζύγου του.

Ο Σπύρος Φωκάς αποκαλύπτει τον καθημερινό αγώνα που δίνει, με το αγκάθι των οφειλών, καθώς χρωστάει πέντε ενοίκια, με την σπιτονοικοκυρά να τους έχει στείλει εξώδικο.

Οι οικονομικές δυσκολίες για τον γνωστό ηθοποιό ξεκίνησαν πριν χρόνια όταν επένδυσε στην επισκευή του σπιτιού που νοίκιαζε. Τα έσοδα ήταν λίγα και τα έξοδα πολλά.

Αποκαλύπτει πως από τις ταινίες που έχει παίξει στις Η.Π.Α παίρνει 300 δολαρια το πεντάμηνο και εφόσον αυτές προβληθούν.

Το να επιστρέψει όμως στην Αμερική δεν είναι στα σχέδια του. Δηλώνει πως η Αμερική για αυτόν είναι πολύ μακριά και πως έφυγε διότι δεν τους πήγαινε. Πώς να ζήσει σε μια χώρα που δεν συμπαθεί; Από την Αμερική άλλωστε έχει πολλές δυσάρεστες αναμνήσεις, όπως όταν η αμερικανίδα σύζυγο του η οποία του είχε αποσπάσει 500.000 δολάρια από τον κοινό τους λογαριασμό και του άφησε μόλις 400.

Πηγή espresso