Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα – Επεισόδια

Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα - Επεισόδια
Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα, επεισόδια. Η νέα μαύρη κωμωδία της χρονιάς με σεναριογράφο τον Λευτέρη Παπαπέτρου.

Μια κωμωδία που παρουσιάζει με τον πιο σουρεαλιστικό τρόπο την ψυχολογικού κατάσταση των Ελλήνων πριν και μετά το περσινό δημοψήφισμα. Η μια οικογένεια αγχώνεται για να βγάλει στο εξωτερικό τα χρήματα της, ενώ η άλλη οικογένεια αδιαφορεί.

Ένας γάμος και δυο συμπεθέρες που μασιούνται θανάσιμα. Και οι δυο θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν τον γάμο αυτό. Η Μαρίτσα και η Μάγδα θα κονταροχτυπηθούν, αλλά το ένα απρόοπτο διαδέχεται το άλλο.
Η Μάγδα είναι παντρεμένη με τον Αντώνη, ο οποίος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση και έχουν έναν γιο τον Πέτρο. Αυτός ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη της Μαρίτσας και του Σπύρου, την Νεφελη, η οποία διατηρεί κρυφό δεσμό με τον Φάνη.

Η Σοφία από την άλλη μεριά έχει παντρευτεί τον Γιώργο που είναι αστυνομικός της περιοχής και προσπαθεί να ανακαλύψει όλα τα παράξενα που συμβαίνουν στην περιοχή πριν και μετά το δημοψήφισμα. Η Σοφία κρύβει ένα μυστικό από το παρελθόν και αφότου έκλεισαν οι τράπεζες θα κάνει τα πάντα για να πάρει πίσω τα πράγματα από τη θυρίδα της.

Παράξενα γεγονότα διαδραματίζονται στις οικογένειες αυτές. Ο καθένας κρύβει και από ένα μυστικό. Ποια θα είναι η τύχη της τσαούσας, Μαρίτσας, όμως;

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Aλέξανδρος Λογοθέτης, Ζέτα Μακρυπούλια, Θοδωρής Κατσαφάδος, κ.α.

Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα – Επεισόδια