ΤΑΜΑΜ – Δείτε όλα τα επεισόδια

ΤΑΜΑΜ - Δείτε όλα τα επεισόδια

ΤΑΜΑΜ, η νέα σειρά μυθοπλασίας του Ant1 από αύριο στις οθόνες μας. Μια ιδιαίτερη ιστορία που προβάλει την αγάπη που αναπτύσσεται μεταξύ ενός Τούρκου και μιας Ελληνίδας… κάτι μας θυμίζει αυτό…

Ο 50χρονος Μετίν, είναι Τούρκος και εργάζεται στην Αθήνα ως κουρέας. Έχει δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο τον 17χρονο Τσέμ και την 15χρονη Γιακμούρ. Ο Μετίν γνωρίζει την 45χρονη Ντόρα που είναι ψυχολόγος και έχει και αυτή δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της, την 16χρονη Λένα και τον 13χρονο Νίκο.

Με το που θα συναντηθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι θα νιώσουν μια περίεργη έλξη και ας είναι μεγάλες οι διαφορές τους. Γρήγορα θα αποφασίσουν πως πρέπει να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Πιστεύουν πως οι διαφορές που έχουν στην κουλτούρα, στη θρησκεία και στην καταγωγή μπορεί να τους μετατρέψουν σε μια δυνατή οικογένεια.

Δεν έχουν υπολογίσει όμως στα παιδιά τους. Και τα τέσσερα είναι έφηβοι και οι ορμόνες τους χτυπούν κόκκινο. Τρελαίνονται με το παραμικρό, τσακώνονται με το παραμικρό, αλλά νιώθουν και έλξη για τους άλλους πολύ εύκολα. Έτσι βλέπουμε τον Τσέμ να θέλει την Λένα.

Στην αρχή του «Ταμάμ» βλέπουμε την Ντόρα και τον Μεντίν να ανακοινώνουν στα παιδιά τους πως θα συγκατοικήσουν όλοι μαζί. Βόμβα σκάει στα παιδιά που ποτέ δεν πίστευαν πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Οι αντιδράσεις ξεκινούν πολύ γρήγορα και ειδικά από την Έλλη. Δεν δέχεται πως ο Μετίν θα γίνει πατέρας της και θα έχει για αδερφή μια κοπέλα με μαντίλα στο κεφάλι.

Μια σειρά που θέλει να μας βάλει στα βαθιά αυτής της διαφορετικής οικογένειας, δείχνοντας μας τον σεβασμό και την πολυπολιτισμικότιτα. Οι εξελίξεις της πλοκής προέρχονται από τα τέσσερα παιδιά. Αυτά άλλωστε θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Λεκάκη, Μανώλης Μαυροματάκης, Λίλα Μπαγκλέση, Γιάννης Χατζιγεωργίου, κ.α.

Προβολή: ANT1

ΤΑΜΑΜ – Tα επεισόδια

Επεισόδιο 02
Επεισόδιο 03
Επεισόδιο 04
Επεισόδιο 05
Επεισόδιο 06
Επεισόδιο 07
Επεισόδιο 08
Επεισόδιο 09
Επεισόδιο 10
Επεισόδιο 11
Επεισόδιο 12

Ταμαμ Β’ Κυκλος

Επεισόδιο 02
Επεισόδιο 03
Επεισόδιο 05
Επεισόδιο 06
Επεισόδιο 07
Επεισόδιο 08
Επεισόδιο 22-01-2016