Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Τα επεισόδια

Το δαχτυλίδι της φωτιάς - Τα επεισόδια

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Τα επεισόδια

Η νέα καθημερινή σειρά του MEGA που κάνει πρεμιέρα απόψε ακριβώς μετά από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων, ενώ από αύριο Δευτέρα θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:50.

Το δαχτυλίδι της φωτιάς αποτελεί μια αισθηματική σειρά με δυο κεντρικούς ήρωες οι οποίοι μας ταξιδεύουν στην Σαντορίνη την Κύπρο και την Αθήνα.
Ο Ορφέας δεν έχει παρελθόν και η Μαρίνα δεν έχει μέλλον. Δυο παιδιά που έχουν σχέση αλλά αποτελούν πιόνια ενός περίεργου σχεδίου. Ο Ορφέας ο οποίος δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του, με άλλα στοιχεία ζει στην Σαντορίνη. Πολλές φορές όμως θυμάται πράγματα από το παρελθόν του που τον στοιχειώνουν.

Η Μαρίνα από την άλλη πλευρά εξακολουθεί να κάνει τη ζωή της, χωρίς να γνωρίζει την αιτία θανάτου του αγαπημένου της. Δεν μπορεί να τον ξεχάσει και κάνει προσπάθειες να ζήσει όσο καλύτερα μπορεί ένα μέλλον που δεν το θέλει, αλλά την αναγκάζουν να ακολουθήσει. Τα σύμπαν όμως παίζει άγνωστα παιχνίδια και οι δυο νέοι συναντιούνται έπειτα από ένα τυχαίο γεγονός.

Η Μαρίνα όμως αποφασίζει να μείνει στο πλευρό του ανθρώπου που την αγαπά, ενώ όλη η διαδικασία πριν τον γάμο τους για την κοπέλα γίνεται εφιάλτης και αυτό διότι συνάντησε το παρελθόν. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι πως ορισμένοι δεν τους θέλουν μαζί λόγω κάποιων σκοτεινών υποθέσεων. Αυτός δεν θα πρέπει να την θυμηθεί και αυτή δεν θα πρέπει να μάθει ποτέ γιατί χώρισαν.

Παίρνουν την απόφαση όμως να καταστρέψουν τα πάντα αρκεί να είναι και πάλι μαζί. Την ίδια στιγμή ένα απέραντο μίσος ξεσπά ανάμεσα στους δυο γονείς των παιδιών. Τον πατέρα του Ορφέα και τον πατέρα της Μαρίνας. Είναι άνδρες της κατασκοπίας οι οποίοι έχουν επιλέξει διαφορετικά στρατόπεδα.
Η παρέα της Μαρίνας δέχεται τραγικές επιθέσεις , Οι δυο καλές της φίλες δέχονται στη ζωή τους τραγικά γεγονότα που δεν ξέρουν πώς να χειριστούν.

Πρωταγωνιστές της σειράς Το δαχτυλίδι της φωτιάς οι: Αθηνά Οικονομάκου, Μέμος Μπεγνής, Φίλιππος Σοφιανός,

MEGA

Το δαχτυλίδι της φωτιάς – Τα επεισόδια

1-2-3-4-5
7-8-9-10-11
επεισόδιο 19-11-2015
επεισόδιο 24-11-2015
επεισόδιο 33
επεισόδιο 34
επεισόδιο 35
επεισόδιο 37
επεισόδιο 30-12-2015
επεισόδιο 4-1-2016
επεισόδιο 5-1-2016
επεισόδιο 19-01-2016
επεισόδιο 21-01-2016
επεισόδιο 22-01-2016