Το σόι σου – Όλα τα επεισόδια

Το σόι σου - Όλα τα επεισόδια

Το σόι σου, η νέα σειρά του Alpha. Μια υπόθεση βγαλμένη από τη ζωή. Κάθε εβδομάδα ένα νέο επεισόδιο, μια νέα ιστορία. Καταστάσεις, άφθονου γέλιου, καυγάδες…

Πρόκειται για μια οικογενειακή ιστορία, που προβάλει την ελληνική οικογένεια, που πάρα την οικογενειακή κρίση, αυτή δεν αλλοιώνει τις αξίες της. Ποια είναι όμως η υπόθεση; Ο Σάββας Τριανταφύλλου είναι τραπεζικός υπάλληλος και η Λυδία Χαμπέα είναι δημοτική υπάλληλος. Είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Μαζί με αυτούς και οι υπόλοιποι συγγενείς από την κάθε οικογένεια που μπλέκονται στα πόδια τους.

Κάθε Κυριακή το ζεύγος συγκεντρώνεται και τρώνε μαζί με τις οικογένειες τους. Συναντήσεις που καμιά φορά δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Ακόμα και κάτι μη αποδεκτό να ακουστεί στο τραπέζι είναι λογικό… Το ένα σόι δεν χωνεύει το άλλο.

Ο μπαμπάς, Μενέλαος Τριανταφίλλου είναι ένας ξακουστός στην Αθήνα νευρολόγος, ένας άνθρωπος ήρεμος που έχει αφήσει την γυναίκα του να κάνει ότι θέλει. Η γυναίκα του η Αλεξάνδρα, το άκρως αντίθετο, αφού είναι κτητική, ονειροπαρμένη, εγωίστρια και αναμιγνύεται σε καταστάσεις που αφορούν τα παιδιά της.

Όσο αφορά το σόι της Λυδίας, ο Βαγγέλης είναι ο πατέρας της και είναι ένας αυτοδημιούργητος κρεοπώλης και η Χαρούλα η μητέρα της. Η χαρούλα είναι μια καπάτσα νοικοκυρά που κατευθύνει τον άντρα της.

Όλοι λοιπόν μαζεύονται κάθε Κυριακή και δημιουργούν τραγικοκωμικές καταστάσεις. Αυτό δεν σας θυμίζει …» Το σόι σου»;

Πρωταγωνιστούν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη,κ.α

Προβολή: ALPHA

Το σόι σου – Τα επεισόδια

Δείτε εδώ τον πρώτο κύκλο

Β’ Κύκλος

Επεισόδιο 10
Επεισόδιο 13
Επεισόδιο 15
Επεισόδιο 22