Vacation Friends 2 Review

Vacation Friends 2 Review

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον πόσο συχνά οι μυώδεις αστέρες της πάλης ξεκινούν τις καριέρες τους στον κινηματογράφο με δράσης ταινίες, για να ανακαλύψουν τελικά ότι έχουν και μια κωμική πλευρά. Μαζί με τους Dwayne Johnson και Dave Bautista, ο John Cena ακολούθησε αυτήν την καριέρα, ξεκινώντας με μέτριες ταινίες όπως το “The Marine” και “12 Rounds”, πριν αποκαλύψει τον κωμικό του χαρακτήρα σε ταινίες όπως το “Trainwreck”, “Sisters” και “Blockers”. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το “Vacation Friends 2”, η συνέχεια της κωμωδίας του 2021 στο Hulu, όπου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η επιβλητική του σωματική διάπλαση δεν είναι εμπόδιο για τα γέλια.

Από την τελευταία ταινία, ο Marcus και η Emily παντρεύτηκαν και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Ο Ron και η Kyla επίσης παντρεύτηκαν και φέρνουν το νέο τους μωρό μαζί τους στις διακοπές σε ένα θέρετρο στην Καραϊβική. Ο Marcus έχει έναν κρυφό σκοπό για το ταξίδι, να συναντήσει τους Κορεάτες ιδιοκτήτες του θερέτρου και να κάνει μια προσφορά για την κατασκευή της νέας τους ιδιοκτησίας που θα χτιστεί στο Σικάγο.

Οι κωμικές στιγμές της ταινίας περιλαμβάνουν τον Marcus να προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους Κορεάτες οικοδεσπότες του, όπως όταν προσπαθεί να κάνει σερφ με καταστροφικά αποτελέσματα. Η συνεχής έλλειψη διακριτικότητας της Kyla είναι ένα άλλο σταθερό ανέκδοτο – όταν ο Marcus και η Emily της λένε ότι προσπαθούν να συλλάβουν, η αντίδρασή της είναι η έκρηξη “Αυτό είναι απίστευτο!”.

Η ταινία “Vacation Friends 2” είναι ευχάριστα διασκεδαστική αν και όχι ξεκαρδιστική. Η προσθήκη του Buscemi προσφέρει το πραγματικό κωμικό σπινθήρα, με τον έμπειρο ηθοποιό να χρησιμοποιεί το καλά δοκιμασμένο πρόσωπό του για να προσφέρει μια πολύ απαραίτητη αιχμηρότητα στις κατά τα άλλα αδύναμες σκηνές.