8 λέξεις – επεισόδιο 3-4-5-6-7

8 λέξεις  - επεισόδιο 3-4-5-6-7 8 λέξεις – επεισόδιο 3
Ο Μιχαήλ πιάνει τον αδερφό του και την Ηλιάνα σε τρυφερές στιγμές, όμως η αντίδραση του δεν είναι η αναμενόμενη, καθώς παραμένει χαλαρός. Δεν της ζητά διαζύγιο, ούτε και της επιτίθεται. Όμως ο Οδυσσέας δεν ξέρει την αντίδραση του και ανησυχεί για το τι μπορεί να κάνει ο Μιχαήλ στην Ηλιάνα. Ο Δημήτρης καλεί την Ευγενία στο εργοστάσιο ενώ ο Οδυσσέας τηλεφωνεί στην Ηλιάνα και ακούει κάτι που δεν θα του αρέσει και τόσο.

Στο επεισόδιο 4 της σειράς 8 Λέξεις θα δούμε τον Οδυσσέα να μην αντιδρά λογικά μετά το τηλεφώνημα στην Ηλιάνα και αποφασίζει να μεταβεί στην Αθήνα για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Ναυσικά ανησυχεί για την ζωή της μετά το περίεργο e-mail, ενώ ο Δημήτρης κάνει έρευνες για την Αγγέλα. Ο Μιχαήλ ζητά από τον αδερφό του να μείνει μακριά από την γυναίκα του. Όμως ο Οδυσσέας καταφέρνει να την συναντήσει και αυτά που ακούει τον αφήνουν άναυδο. Η Ναυσικά ζητά από την Ρωξάνη να γίνει ξανά η γραμματέας του γιου της.

Επεισόδιο 5 της σειράς 9 λέξεις

Η Ηλιάνα επιμένει πως η γυναίκα που βρίσκεται μπροστά της είναι η Αγγέλα. Η Ηλιάνα έρχεται αντιμέτωπη με έναν μεγάλο φόβο της, ενώ ένα μυστικό του Άκη βγαίνει στην επιφάνεια. Η Σμαράγδα ζήτα από τον Άκη να πουν σε όλους πως έχουν δεσμό και αυτός την ενημερώνει πως εάν τον πιέζει θα χωρίσουν. Ο Οδυσσέας πηγαίνει στο πατρικό του σπίτι για να βρει κάποιους πίνακες, αλλά τον περιμένει μια έκπληξη.

Επεισόδιο 6 της σειράς 9 λέξεις

Ο Οδυσσέας ζητά εξηγήσεις για το ρολόι του πατέρα του από την μητέρα του, Ναυσικά. Ο Άκης και ο Δημήτρης συγκρούονται εξαιτίας της Ηλιάνας. Στο γραφείο του Μιχαήλ βρίσκεται η Ρωξάνη. Η Ναυσικά διοργανώνει τραπέζι με τον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα, ώστε να γνωρίσουν τον ετεροθαλή αδερφό τους τον Νικηφόρο. Η Ναυσικά έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της.

Επεισόδιο 7 της σειράς 9 λέξεις

Η σφαίρα περνά δίπλα από την Ναυσικά και τότε έντρομη διαπιστώνει πως οι απειλές είναι αληθινές. Ο Μιχαήλ μαθαίνει πως η μητέρα του έχει γίνει στόχος. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να βρει τους παλιούς του ρυθμούς στην Κέρκυρα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να φέρει αντιμέτωπες την Ηλιάνα με την Στέλλα.