8 λέξεις – Επεισόδια

8 λέξεις - Επεισόδια
8 λέξεις – νεα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου από τον ΣΚΑΙ.

Δείτε και Διαβάστε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Εχθές Κυριακή 9/9 είδαμε τα δυο πρώτα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις την οποία υπογράφουν οι δημιουργοί της γνωστής σειράς, Μπρούσκο. Η σειρά αυτή αποτελεί ένα πολιτικό θρίλερ με κάπως δραματικές εξελίξεις, αφού οι πρωταγωνιστές καλούνται να δείξουν το ποιοι πραγματικά είναι. Οι δυσάρεστες εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη, με την ζωή τους να αλλάζει.
Η υπόθεση μας ξεκινά με ζευγάρια που η σχέση τους βασίστηκε στο ψέμα και πολιτικά πρόσωπα με ψεύτικη δημόσια εικόνα.

Αναλυτικότερα, ο Οδυσσέας ο οποίος κατοικεί και εργάζεται στην Κέρκυρα ως ζωγράφος, ετοιμάζεται για την πρώτη του μεγάλη έκθεση. Η Ηλιάνα είναι η γυναίκα την οποία αγαπά, αλλά αυτή είναι παντρεμένη με τον Μιχαήλ, που τυγχάνει να είναι και ο αδερφός του Οδυσσέα. Κάπως έτσι τα όνειρα των ηρώων μπλέκονται σε πολιτικά παιχνίδια και περίεργες ίντριγκες, οι οποίες είναι ικανές να φέρουν στο φως όλα τα κρυμμένα μυστικά και όσους τόσα χρόνια τα κρατούσαν ασφαλή.

8 λέξεις – Οι Χαρακτήρες

Ο Οδυσσέας ( Ανδρέας Γεωργίου) είναι ένας επαναστάτης ζωγράφος ο οποίος δεν φοβάται να συγκρουστεί με όλους για να υπερασπιστεί τα πιστεύω του. Ο Οδυσσέας έχει κληρονομήσει πολλά χαρακτηριστικά από την μητέρας του, (Πέμη ζούνη), ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον αδερφό του.
Αυτός και ο αδερφός του Μιχαήλ, βρίσκονται σε διαρκή κόντρα καθώς η Ηλιάνα την οποία αγαπά ο Οδυσσέας, επέλεξε τον δεύτερο. Τώρα όμως ήρθε η ώρα ο Οδυσσέας να διεκδικήσει την αγάπη του.

Ο Μιχαήλ είναι αρχηγός κόμματος και έχει φτιάξει μια άριστη, αλλά ψεύτικη εικόνα προς τα έξω. Εχει εξωσυζυγική σχέση με την Ρωξάνη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Όμως προσπαθεί να κρατήσει τον γάμο του με την Ηλιάνα με νύχια και με δόντια.
Η Ηλιάνα δεν φένεται να έχει ξεπεράσει τον Οδυσσέα, ενώ είναι ιδανική σύζυγος για τον Μιχαήλ. Η νεαρή όμως κοπέλα δεν θα αργήσει να κανει την επανάσταση της.
Η Ναυσικά, κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια και είναι η μητέρα του Μιχαήλ και του Οδυσσέα. Η εξαφάνιση του άνδρα της πριν χρόνια, την έχει στιγματίσει.
Ο Άκης είναι ο πατέρας της Ηλιάνας και υπερασπίζεται δίχως άλλο, τον γαμπρό του σε όλα τα ζητήματα.

Ο Σίμος είναι δημοσιογράφος και ψάχνει στοιχεία για να καταστρέψει τον Μιχαήλ. Έχει πάθος με τον τζόγο και αυτό τον φέρνει σε σύγκρουση με την σύζυγο του.

Η Εύα είναι η σύζυγος του Σίμου και εργάζεται μέρα – νύχτα για να μπορέσει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια της.
Η Ρωξάνη είναι αδερφή της Εύας και πρώην γραμματέας του Μιχαήλ, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί. Ο Μιχαήλ όμως δεν το αναγνώρισε ποτέ.

Σμαράγδα, μια δυναμική γυναίκα η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια μόδας. Κινείται πάντα σε οριακά σημεία, ενώ το παρελθόν της είναι πολύ σκοτεινό.

Αυτούς τους χαρακτήρες λοιπόν θα γνωρίσουμε μέσα από την σειρά « 8 λέξεις».

8 λέξεις – Δείτε τα επεισόδια

Επεισόδια 1-2
Επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7